Τι θα φάμε αυτή την εβδομάδα;
Media

Τι θα φάμε αυτή την εβδομάδα;

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00.


Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου φτιάχνουν συνταγές από την όμορφη Σύρο με την Chef Λίνα Φουρνιστάκη: πύργο πατάτας με κιμά από λουκάνικο, μικρό σουβλάκι που σερβίρεται σε ποτηράκι και το μπισκοτολούκουμο σε μια διαφορετική εκδοχή από την Ιωάννα Σταμούλου!




Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου η μαγείρισσα Τασούλα Κουφοπούλου έρχεται από την Καρδίτσα για να φτιάξει παραδοσιακές συνταγές από τον τόπο της: την τραχανομπαντζίνα, μια πίτα με κρέμα τραχανά και την μοναδική κοφτή καρδιτσιώτικη, σιροπιαστό κέικ με κρέμα. Στη στήλη της γλυκοθεραπείας η Τασούλα φτιάχνει μια εύκολη σοκολατόπιτα με σάλτσα καραμέλας!



Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου εκτελούνται συνταγές με κουνέλι από τον Chef της γαλλικής κουζίνας Γιώργο Ηλιού. Κουνέλι με σως μουστάρδας που συνοδεύεται από ατομικά πυργάκια πατάτας και μια εύκολη τερίνα κουνελιού με πολλά αρώματα. Η ηθοποιός Ελένη Καστάνη μαθαίνει τα πάντα για το κουνέλι και η ίδια φτιάχνει ρεβιθάδα Σίφνου – μια απλή και πολύ θρεπτική συνταγή!



Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου δύο bloggers έρχονται για να δείξουν συνταγές που εμπνεύστηκαν ταξιδεύοντας. Η Δέσποινα Βαϊοπούλου φτιάχνει ιταλικές συνταγές: τσιπούρα σε τρελό νερό και την παραδοσιακή καπονάτα που τρώγεται σκέτη ή με ζυμαρικό. Ο Δημήτρης Παπαζυμούρης φτιάχνει ένα πικάντικο συκώτι.



Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ο σεφ Ανδρέας Λαγός παρουσιάζει τρεις συνταγές για να απολαύσει κάποιος το φετινό αγουρέλαιο, που μόλις κυκλοφόρησε: σαλάτα και ντρέσινγκ που συνοδεύουν ψητό ψάρι, μαρινάδα για ψητά λαχανικά που διατηρούνται στο ψυγείο και ένα κέικ που φτιάχνεται με ελαιόλαδο και συνοδεύεται με πορτοκάλι σε σως αγουρέλαιου! Η μαγειρική συνοδεύεται από χρήσιμες πληροφορίες για το ελαιόλαδο από την ειδική Λόλα Καπάτου.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved