Στο πνεύμα των Χριστουγέννων το επόμενο Blackout
Media

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων το επόμενο Blackout

Σε ένα γιορτινό Blackout, 6 celebrities δοκίμασαν τις αντοχές τους στο απόλυτο σκοτάδι, με σκοπό να προσφέρουν 3.000 ευρώ στα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS»!


Η Γιολάντα Διαμαντή, ο Θανάσης Πάτρας, η Χριστίνα Κολέτσα, η Φλωρίντα Πετροτσέλι, η Ορθούλα Παπαδάκου και ο Zeraw από τους Vegas, μοιράστηκαν την εμπειρία του Blackout κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, με πολύ φόβο κι ακόμα περισσότερο γέλιο. Στην πρώτη δοκιμασία, οι παίκτες χωρισμένοι σε ζευγάρια, βρέθηκαν σε θέση μάχης, αλλά στον «πόλεμο»… έχασαν εντελώς την ψυχραιμία τους! Στη δεύτερη, διαπίστωσαν πως «κάτι τους μυρίζει», αλλά τελικά, οι κουραμπιέδες τους κέρασαν… «πίκρα»!
Τρίτος γύρος και οι Χριστουγεννιάτικες μπάλες «κρύφτηκαν» στο πιο απίθανο μέρος. Αν τις ανακάλυψαν οι παίκτες… θα το δείτε, τον πανικό πάντως, να είστε σίγουροι πως τον βρήκαν μπροστά τους! Στην τέταρτη δοκιμασία, αναγκάστηκαν να πάνε σ’ ένα τρομακτικό μονοπάτι… «με τα πόδια» κι όσο πεζοί κι αν ισχυρίστηκαν πως είναι, το συναίσθημα του φόβου, τους έκανε να… «λυγίσουν», ενώ στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες για να μην σκάσουν τα μπαλόνια, μας κάνουν να… «σκάσουμε» από τα γέλια!
Όλα αυτά στο Celebtity Blackout της ερχόμενης Δευτέρας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved