Video: Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έδινα συνεντεύξεις λόγω συμβολαίου»
Media

Video: Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έδινα συνεντεύξεις λόγω συμβολαίου»

«Πέρυσι έκανα πάρα πολλά πράγματα που δεν ήθελα. Συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις... Το έκανα λόγω των αιτημάτων που υπήρχαν στο Mega και επειδή υπήρχε ένα συμβόλαιο και έπρεπε να το κάνω» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή του MTV και αποκάλυψε ποια από τις παρουσιάστριες του «Master Chef» προτιμά.

Ο chef απέφυγε να απαντήσει ποιά προτιμάει από τις παρουσιάστριες του «Master Chef» - Ευγενία Μανωλίδου, Μαρία Μπεκατώρου, Μαίρη Συνατσάκη-, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε: «η Ευγενία ήταν η παρουσιάστρια που το ξεκίνησε και χάραξε ένα δρόμο, έχει το δικό της στυλ.

Αυτή είναι η Ευγενία, την αγαπάμε, ήταν σούπερ, ήταν επαγγελματίας, ήταν στην ώρα της, ήξερε τα λόγια της! Η Μαρία είναι το πιο αυθεντικό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, το λέω με το χέρι στην καρδιά. Και η Μαίρη είναι η νέα γενιά. Είναι το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης, είτε το θέλουμε, είτε όχι».

Αγαπημένο φαγητό του σεφ - κριτή είναι τα μακαρόνια με κιμά, ενώ στον Γιώργο Λιάγκα δεν θα μαγείρευε τίποτα και θα τον έβαζε να διαλέξει μόνος του προβλέποντας ότι θα επέλεγε σούπα λόγω... χρημάτων και στον Αντώνη Κανάκη... χορταρικά!




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved