Μαζί με αγάπη και το 2012!
Media

Μαζί με αγάπη και το 2012!

Η Μαρί Κυριακού, βρίσκει τον δικό της μοναδικό τρόπο να μας ευχηθεί «καλή χρονιά» με Αγάπη!

Μέσα από την εκπομπή της, μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για το πώς μπορούμε όλοι μαζί να συμβάλλουμε για έναν καλύτερο κόσμο και επιπλέον, μας ενημερώνει για ενδιαφέροντα κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα που αφορούν όλους μας.

«Δαρβίνος: το μυστήριο της φύσης»

H Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τη νέα τρισδιάστατη ταινία -ντοκιμαντέρ, που προβάλλεται από τον Ελληνικό Κόσμο με τίτλο «Δαρβίνος: το μυστήριο της φύσης». Το ταξίδι στη θεωρία της εξέλιξης μέσα από τα μάτια του Δαρβίνου, αρχίζει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1.

Εθελοντικές δράσεις

Ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής, είναι διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και ανάγκη για συμμετοχή. Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας παρουσιάζει την εθελοντική πρωτοβουλία των εκπαιδευτήριων Καίσαρη, με σκοπό να στηρίξουν έμπρακτα την ιδέα του εθελοντισμού, αλλά και τις οργανώσεις που έχουν ανάγκη όπως είναι «η Κιβωτός του Κόσμου».

Τράπεζα Τροφίμων

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και την πιο βασική τους ανάγκη, την τροφή. Ενώ, μέρα με τη μέρα ο αριθμός αυτών των ανθρώπων αυξάνεται δραματικά. Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για την Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων, η οποία συγκεντρώνει δωρεές σε τρόφιμα, αναψυκτικά και άλλα είδη, για χιλιάδες άτομα που έχουν ανάγκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved