Media

Ποιανού είναι «Πρωινό mou» το σκυλί;

Gossip-tv Team

Μείζον θέμα σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν ένα πανέμορφο λευκό σκυλάκι, ράτσας μαλτέζ.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής η Σάσα Σταμάτη μπήκε στο πλατό κρατώντας στα χέρια της ένα πανέμορφο σκυλάκι το οποίο υποστήριζε πως είναι ο Κούπερ (Κοτοβός), δηλαδή το σκυλί της Νικόλ Κοτοβός. Τα γέλια αλλά και η απορία στα μάτια των παρουσιαστών ήταν έντονα αφού προσπαθούσαν να καταλάβουν αν όσα λέει η δημοσιογράφος είναι αλήθεια. Όσο κι αν προσπαθούσαν να μάθουν την αλήθεια η Φαίης Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την προέλευση του σκυλιού, η δημοσιογράφος επέμενε πως το τετράποδο είναι της Νικόλ και πως το έχει χάσει και δεν το έχει καταλάβει ακόμη.

Η Σάσα Σταμάτη ως απόδειξη για το αφεντικό του σκυλιού είχε τις φωτογραφίες που είχαν βγει στα περιοδικά με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Νικόλ και τον Κούπερ ο οποίος φορούσε και το ίδιο μπλουζάκι. Η παρουσιάστρια του «Πρωινό mou» μάλιστα πήρε τηλέφωνο εν ώρα εκπομπής και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τον ρωτήσει αν πράγματι ισχύει η πληροφορία αλλά δεν μπόρεσε να τον βρει. Παρόλα αυτά, το σκυλάκι είχε μεγάλη πέραση αφού πολλοί ενδιαφέρθηκαν να το υιοθετήσουν μια εκ των οποίων ήταν και η Μαρία Σταματέρη.

Τελικά το θέμα απασχόλησε για αρκετή ώρα το «Πρωινό mou» αλλά λύση και σωστή απάντηση δεν δόθηκε μέχρι το τέλος της εκπομπής. Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved