Γιούλικα Σκαφιδά: «Όποιος θέλει να βοηθήσει το κάνει και χωρίς τις κάμερες»
Media

Γιούλικα Σκαφιδά: «Όποιος θέλει να βοηθήσει το κάνει και χωρίς τις κάμερες»

Για τα show χορού και τραγουδιού μίλησε η Γιούλικα Σκαφιδά σε πρόσφατη συνέντευξή της αλλά και για τη μόδα των τουρκικών σήριαλ.

Η ηθοποιός δηλώνει πως ποτέ δεν θα πήγαινε σε κάποιο τέτοιο show κι ας είναι για φιλανθρωπικό σκοπό αφού πιστεύει πως αν θέλει κάποιος να βοηθήσει μπορεί να το κάνει και εκτός κάμερας. «Δεν ξέρω για ποιους λόγους πάει ο καθένας, αλλά εγώ μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε θα πήγαινα ποτέ γιατί η έκθεση μέσω της δουλειάς μου είναι ήδη υπεραρκετή... Άσε που οποιός θέλει να βοηθήσει το κάνει και χωρίς τις κάμερες», λέει χαρακτηριστικά στο entertv.

Όσον αφορά στο τούρκικα σήριαλ που «εισέβαλαν» στα σπίτια μας, η Γιούλικα αναφέρει πως έχει δει ορισμένα κάποιες φορές για να μπορέσει να τα συγκρίνει με τα ελληνικά και πως μάλιστα βρήκε αρκετές ομοιότητες. «Δεν νομίζω ότι μια ελληνική σειρά υστερεί των Τούρκικων, το αντίθετο μάλιστα. Απλώς να αγοράσεις μια Τούρκικη σειρά κοστίζει πολύ λιγότερο από το να φτιάξεις από την αρχή μια Ελληνική, αυτό είναι όλο», είπε. Ενώ από τα ελληνικά σήριαλ της αρέσει πολύ η «Κλινική Περίπτωση» με το Γιάννη Μπέζο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved