Σκαρμούτσος-Μανωλίδου συναντούν τον Πέτρο Κωστόπουλο!
Media

Σκαρμούτσος-Μανωλίδου συναντούν τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Μεσάνυχτα Παρασκευής ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συναντά τον Πέτρο Κωστόπουλο και δίνει special γεύση στο βράδυ μας!

Πώς σχολιάζει η μητέρα του την τηλεοπτική του εικόνα και τις κατακτήσεις του; Γιατί παλιότερα έκανε τη διαδρομή Ελληνικό- Εξάρχεια με τα πόδια και γιατί δεν του έφτανε η Ελλάδα; Η μαγειρική πώς του προέκυψε και πώς από σερβιτόρος, βρέθηκε στην κουζίνα; Ο γνωστός σεφ εξομολογείται αν είναι ερωτευμένος αυτή την εποχή κι αν έχει κλάψει ποτέ για γυναίκα, ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως σπίτι του δεν έχει ηλεκτρική κουζίνα κι αν χρειαστεί να μαγειρέψει το κάνει με γκαζάκι! Τι φαγητό θα ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και τι ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο; Ακόμα ξέρει να φτιάχνει σουβλάκι ή η γαστρονομία μονοπωλεί το ενδιαφέρον του; Θα πάρουμε μυρωδιά το Βράδυ της Παρασκευής.

Ακολουθεί η Ευγενία Μανωλίδου και με ευγένεια αποδεικνύει πως δεν βάζει «κακές» λέξεις στο στόμα της ούτε γι' αστείο! Πώς σχολιάζει τα όσα γράφουν κατά καιρούς για αυτήν οι δημοσιογράφοι; Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κορκολής και η Άννα Βίσση με τα παιδικά της χρόνια; Γιατί δεν αλλάζει το επίθετό της; Ακόμα, τι λέει για το δημοφιλές Show του ΑΝΤ1 «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και ποιος ήταν ο λόγος που χόρεψε μέχρι και τσιφτετέλι; Πότε ερωτεύτηκε για πρώτη φορά, πώς προέκυψε η σχέση της με τον Άδωνι Γεωργιάδη και πώς μπήκε η τηλεόραση στη ζωή της;

Τέλος, γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλεί την Ευγενία Μανωλίδου «Υπουργείο Εξωτερικών»;

Συντονιστείτε την Παρασκευή 6 Απριλίου στις 00:00. Το" Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον ΑΝΤ1 και είναι... πιπεράτο και απολαυστικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved