Προγράμματα που πάγωσαν λόγω… οικονομικής κρίσης!
Media

Προγράμματα που πάγωσαν λόγω… οικονομικής κρίσης!

Πολλά προγράμματα που είχαν προαναγγελθεί έμειναν στα συρτάρια των καναλιών ή αναβλήθηκαν στο παρά πέντε, ενώ αλλαγές αναγκάστηκαν να γίνουν στο μέσον της σεζόν εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας.

Στην κρατική τηλεόραση δεν υπήρξε ούτε μία καινούργια ελληνική σειρά μυθοπλασίας και οι νέες παραγωγές για εκπομπές ψυχαγωγίας ήταν λιγοστές.

Στο Μega, δύο μήνες μετά την έναρξη της σεζόν αποφασίστηκε η απόσυρση του «Just the 2 of us». Την ώρα που είχε ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς το στήσιμο του σόου, ξαφνικά όλα πάγωσαν. Μία ακόμη πολυαναμενόμενη παραγωγή ήταν ο νέος κύκλος της θρυλικής σειράς «50-50». Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης Σάκης Μπουλάς και η παρέα τους επρόκειτο να κάνουν το ντεμπούτο τους τον Νοέμβρη. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ένα ακόμα πρόγραμμα που έπεσε θύμα της κρίσης ήταν το «Master Chef 2». Το κουζινοριάλιτι του Mega γυρίστηκε κανονικότατα, αλλά ποτέ δεν προβλήθηκε στους δέκτες μας, κι αυτό γιατί κρίθηκε απαγορευτικό το συνολικό κόστος του ώστε να ενταχθεί στον φετινό προϋπολογισμό του καναλιού.

Μεγάλες ανατροπές, όμως, είχαμε και στο κανάλι του Αμαρουσίου. Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως δεν θα βγει στον αέρα το «Dancing with the stars 3».

Τρελό κούρεμα φυσικά υπέστη φέτος και το πρόγραμμα του Alpha, με την κορυφαία απόφαση να κοπεί εν μία νυχτί το επιτυχημένο «Κους Κους», να μεταφερθεί η Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη ώστε να καταργηθεί η πρωινή βάρδια των τεχνικών στο κανάλι. Με την ψυχή στο στόμα δε, πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα το «Μες στην καλή χαρά» το οποίο στο... παρά πέντε δεν κόπηκε.

Πηγή: tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved