Νάσος Γουμενίδης: «Όλα είναι XL-άκια. Δεν υπάρχουν τηλεοπτικές υπεραξίες στις μέρες μας πόσο μάλλον ευκαιρίες».
Media

Νάσος Γουμενίδης: «Όλα είναι XL-άκια. Δεν υπάρχουν τηλεοπτικές υπεραξίες στις μέρες μας πόσο μάλλον ευκαιρίες».

Ο Νάσος Γουμενίδης μιλά σε συνέντευξή του για το δικό του blog στο gossip-tv.gr και το κόψιμο της εκπομπής "Made in star", στην οποία συμμετείχε!

Για το κόψιμο του «Made in Star» στο οποίο συμμετείχε φέτος τόνισε στο enter-tv: «Το έμαθα όπως όλοι οι συντελεστές από την Αρχισυντάκτρια μας Μαρία Γιαχνάκη. Στεναχωρέθηκα... αλλά η ζωή συνεχίζεται. Η δική μου παρουσία στην εκπομπή ήταν επικουρική. Ήμουν εξωτερικός συνεργάτης. Η συμφωνία μας ήταν να βγαίνω από το gossip-tv.gr και να δίνω θέματα. Κάποια στιγμή η Μαρία μου ζήτησε να βοηθήσω περισσότερο και να μπω στο πλατό. Το έκανα για να βοηθήσω. Το κόψιμο ήταν ζόρι. Αλλά σε αυτές τις εποχές που ζούμε είναι δυστυχώς εύκολο να γίνει στον καθένα».

Όσο για το τι έφταιξε δήλωσε: «Η κακή χρονική συγκυρία που επέλεξε το κανάλι να λανσάρει το νέο πρόσωπο. Δεν υπάρχει πια υπομονή όπως παλιότερα... Όλα είναι XL-άκια. Δεν υπάρχουν τηλεοπτικές υπεραξίες στις μέρες μας πόσο μάλλον ευκαιρίες.

Όσο για την Νικολέτα Ράλλη δηλώνει: «Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί της. Στεναχωρήθηκε πολύ, διότι και γι' αυτήν ήταν η τηλεοπτική ευκαιρία της ζωής της... μέχρι την επόμενη.

Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος μίλησε για το δικό του blog, το «nassos blog» στο gossip-tv.gr: «Εγώ Κυριακή, κάνω ρεπορτάζ. Όποιος νιώθει ενοχλημένος έχει δικαίωμα να νιώθει αλλά δε με απασχολεί. Είμαι εκεί γράφω επώνυμα στο μαγαζί μου και όποιος έχει αντίθετη άποψη να την στείλει για να δημοσιευτεί. Πολλές φορές ενόχλησα και θα συνεχίσω να ενοχλώ κόσμο. Δεν έχω μάθει να κάνω Δημόσιες σχέσεις. Αυτά είναι για τα γλυφτράκια που έχει βρωμίσει η πιάτσα απο δαύτους και τους γλίτσες, οι οποίοι χωρίς να έχουν μισή ώρα στο δρόμο το παίζουν δημοσιογράφοι. Επειδή ξέρουν καλά το σπορ των ανοιχτών ποδιών που σε λίγα χρόνια θα γίνει Ολυμπιακό άθλημα».

Αρκετές φορές έχει αναφερθεί και στην Ελένη Μενεγάκη, με αρνητικά σχόλια... Πολλοί τον κατηγορούν ότι «χτυπά» την Ελένη επίτηδες! Ο ίδιος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Επίτηδες; Γιατί; Τι έχω να κερδίσω; Ρωτήστε την Μενεγάκη όχι εμένα... και τα τσιράκια της. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχω κάνει κριτική μόνο αρνητική... απλώς με πολλά από αυτά που κάνει και λέει διαφωνώ... Δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς πόσο την στήριζα την ώρα που όλοι την κράζανε. Ρωτήστε την Ελένη για τα λοιπά...» πηγή:entertv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved