Media

Σρόιτερ για Κασιδιάρη: «Όποιος θέλει σεβασμό πρέπει να τον κερδίζει»

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν από τους πρώτους δημοσιογράφους που ήρθαν σε άμεση επαφή με μέλη της Χρυσής Αυγής μέσω συνέντευξης.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην «Μεσημεριανή Μελέτη» για αυτή του την εμπειρία καθώς και για το ατυχές συμβάν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. «Λυπάμαι που αντέδρασε έτσι γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος έχει ένα τρόπο σκέψης και με αυτό που έκανε στα μάτια ανθρώπων που σκέφτονται έχασε», είπε όσον αφορά στο περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Λιάνα Κανέλη.

Όσο για την αντίδραση του παρουσιαστή του «Πρωινό ΑΝΤ1», ο Αντώνης Σρόιτερ, ανέφερε: «Τι να κάνει ο Γιώργος Παπαδάκης; Όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο στούντιο λογικό είναι να αιφνιδιαστείς. Αυτό είναι να μη σου τύχη. Νομίζω πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Τι να κάνει να μπει στη μέση να παίξει μπουνιές;»

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής και κυρίως ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν έρχεται σε επικοινωνία με δημοσιογράφους οι οποίοι δεν πάνε με τα... νερά του, αποζητά σεβασμό. Τι λέει γι' αυτό ο άνκορμαν του Alpha; «Όποιος θέλει σεβασμό πρέπει να τον κερδίζει».

Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλάει επίσης και για την οικονομική κρίση, το συμβόλαιό του με τον Alpha το οποίο ανανεώθηκε για δύο χρόνια αλλά και το ενδεχόμενο να φύγει από τη χώρα μας.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved