Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες φωτό από το σπίτι όπου μετακόμισε μετά τον χωρισμό της από τον Σοϊλέδη
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες φωτό από το σπίτι όπου μετακόμισε μετά τον χωρισμό της από τον Σοϊλέδη

Οριστικό φαίνεται να είναι το τέλος της σχέσης του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά, κάτι που επιβεβαιώνεται, για πολλούς, από το γεγονός ότι εκείνη επέλεξε να φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμεναν. 

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 7 χρόνια κοινής πορείας και λίγο πριν ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Πικρό τέλος για Σοϊλέδη-Αντωνά: Ο Άρης τη διέγραψε από τα social, εκείνη συνεχίζει να τον ακολουθεί!

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor 2024 φαίνεται πως έχει αποχωρήσει οριστικά από το σπίτι που διέμενε το ζευγάρι.

antona.jpg

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή «Το Πρωινό», σύμφωνα με την οποία το ζευγάρι δε ξενοίκιασε το σπίτι του, αλλά η Μαρία Αντωνά αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της αλλού, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης εξακολουθεί να μένει εκεί.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor 2024 θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμυότυπο από το νέο της σπίτι με το κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απ' ό,τι μπορείτε να δείτε κι εσείς στην παρακάτω gallery, το καινούργιο διαμέρισμα είναι μεγάλο και minimal, ενώ η Μαρία Αντωνά δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

«Kαλή ατμόσφαιρα, αγάπη, χαμόγελο, πίστη και γεμάτη ενέργεια», έγραψε στη φωτογραφία της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved