Περιμένουν άδεια από Αγγλία για να αναβάλουν live του X-Factor αν χρειαστεί
Media

Περιμένουν άδεια από Αγγλία για να αναβάλουν live του X-Factor αν χρειαστεί

Το θέμα της απουσίας των δύο συμμετεχόντων από το X-Factor της προηγούμενης εβδομάδας απασχόλησε ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή και αυτήν την εβδομάδα που δεν υπήρξαν απουσίες και το live πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Αν όμως ξανασυμβούν απουσίες; «Μιλάμε για πανδημία» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ανακοινώνοντας πως αν ξανασυμβούν απουσίες και δεν αναβληθεί το live ο ίδιος θα απέχει από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής προς ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Έχουμε μιλήσει με το εξωτερικό. Με τους Άγγλους παραγωγούς του παιχνιδιού και το συζητάμε.» είπε ο Γιώργος Λεβέντης αποκαλύπτοντας με την σειρά του πως το εν λόγω θέμα έχει απασχολήσει με το παραπάνω τους ανθρώπους του Antenna, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες τέτοιου είδους χωρίς την άδεια από την Αγγλία.

Έχει τεθεί το ζήτημα, ειδικά μετά τον κλείσιμο πολλών σχολείων της χώρας αυτό το διάστημα λόγω της γρίπης. Οι συνηθισμένες κοντρίτσες του Θεοφάνους με τον Νίκο Μουρατίδη υπήρξαν φυσικά με τον τελευταίο να φωνάζει συνεχώς ψιλοειρωνικά τον Γιώργο Θεοφάνους, Gino. Γκριμάτσες και από τις δύο πλευρές ορατές. Το κλίμα όμως αυτήν την φορά ήταν ήπιο, σε σχέση με προηγούμενα lives.

Στο διαγωνιστικό μέρος τώρα, πιο αγχωμένοι από όλους τα παιδιά που έλειπαν στο προηγούμενο Live, καθώς όπως είπαν φοβόντουσαν ότι θα την… «πληρώσουν» την απουσία αυτή, έστω κι αν ήταν άθελά τους. Και δεν είχαν άδικο, καθώς αυτοί ήταν που δέχτηκαν τις πιο κακές κριτικές, όμως μόνο οι 360 Μοίρες βρέθηκαν υποψήφιοι μαζί με ένα ακόμα group, τους 48 Ώρες.

Έτσι ξαφνικά ο Γιώργος Λεβέντης βρέθηκε να έχει δύο από την δική του ομάδα υποψήφιους για αποχώρηση. Ούτε στον χειρότερο εχθρό του.... "Είναι δύσκολο για τα groups" είπε ο Γιώργος Λεβέντης για να τον κόψει ο Γιώργος Θεοφάνους που τόνισε ότι πέρυσι στον τελικό ήταν δύο groups και δύο αγόρια. Τελικά η κριτική επιτροπή ψήφισε να μείνουν οι 48 Ώρες και να φύγουν οι 360 Μοίρες με τον Γιώργο Θεοφάνους να τους λέει ότι...χαίρεται πάρα πολύ που φεύγουν! Μην ξεχνάμε ότι παλιότερα τους είχε πει ότι τραγουδούν σαν τα...στρουμφάκια. Τα πιο πολά παιδιά του γκρουπ, ξέσπασαν σε κλάματα, ίσως περισσότερο για την κριτική παρά για την αποχώρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved