Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν επιστρέφω στους «Βασιλιάδες» αν δεν τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες»
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν επιστρέφω στους «Βασιλιάδες» αν δεν τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες»

Η επιθυμία του Mega, όπως είναι γνωστό, είναι να συνεχιστεί η καθημερινή σειρά «Βασιλιάδες» από το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, όμως υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα!

Το Mega έχει αρχίσει ήδη να τακτοποιεί τις εκκρεμότητες του προς τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της πετυχημένης σειράς, «Βασιλιάδες» και η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τη σειρά, τη συμμετοχή του και τα προβλήματα που υπάρχουν στο FTHIS! «Έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις για εξόφληση. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσω στη σειρά αν δεν τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν γίνεται να επιστρέψω».

Αν του έδιναν κάποιο ποσό έναντι θα το συζητούσε; Ο ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «Εξαρτάται από το έναντι. Υπάρχει το 10%, υπάρχει και το 90%. Ακόμη και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να δείξει το κανάλι κατά πόσο θέλει να συνεχίσουμε. Να προσπαθήσει να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων και να τηρήσει στη συνέχεια τις δεσμεύσεις του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved