Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νιώθω τυχερή γιατί μου δόθηκαν ευκαιρίες»
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νιώθω τυχερή γιατί μου δόθηκαν ευκαιρίες»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε αν νιώθει ότι ζει μέσα σε μια «ζούγκλα» με όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.

«Σίγουρα νιώθω ότι διανύουμε μία από τις πιο δύσκολες φάσεις σαν χώρα και σαν λαός στην ιστορία. Και βέβαια όσο πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες στην κοινωνία τόσο πιο "ανθρωποφαγικά" γίνονται όλα. Γιατί ως γνωστόν στη ζούγκλα ισχύει το "ο θάνατός σου, η ζωή μου"».

Την καριέρα της ως παρουσιάστρια την ξεκίνησε σε μια δύσκολη περίοδο και ρωτήθηκε αν νιώθει τυχερή. Η blogger του gossip-tv.gr είπε στο alltrends: «Νιώθω τυχερή γιατί μου δόθηκαν ευκαιρίες. Γιατί καμιά φορά μπορεί να δουλεύεις σκληρά, να θέλεις κάτι, να νιώθεις ότι σου αξίζει μία ευκαιρία αλλά οι περιστάσεις ,η τύχη και οι συνθήκες να μη στη φέρνουν μπροστά σου. Νιώθω λοιπόν τυχερή επειδή μου δόθηκαν ευκαιρίες. Στο Alter μου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω δύο εκπομπές και το έκανα με μεγάλη χαρά. Από εκεί και πέρα νιώθω άτυχη αλλά όχι σε προσωπικό επίπεδο δηλαδή είναι λίγο ουτοπικό να τα βλέπουμε όλα μέσα από τον μικρόκοσμό μας. Να νιώσω δηλαδή εγώ άτυχη επειδή έκλεισε το Alter όταν ακούω ότι 6 στις 10 επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν θέμα λουκέτου; Όταν 2 στους 3 νέους είναι άνεργοι; Είναι πολύ εγωιστικό και λίγο αν κοιτάξεις γύρω σου τι συμβαίνει δε μπορείς να σκεφτείς έτσι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved