Τι θα δούμε στον επόμενο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα»
Media

Τι θα δούμε στον επόμενο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα»

Ερωτικές καταιγίδες προβλέπονται προσεχώς στα «Κλεμμένα όνειρα», καθώς η δεύτερη χρονιά της σειράς βάζει τις εξελίξεις σε άκρως συναισθηματική τροχιά.

Το ζευγάρι που θα μας αποκαλυφθεί πρώτο θα είναι αυτό της Βίκυς και του Μαλτέζου, που μετά από μια περίοδο εξομολογήσεων και εκ βαθέων συζητήσεων για τη ζωή τους θα φύγουν από τη φιλική «πίστα» και θα περάσουν πλέον στην ερωτική, συνειδητοποιώντας ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Ο Μαλτέζος θα νιώσει ότι ερωτεύεται για πρώτη φορά στη ζωή του και θα αντιληφθεί ότι η Βίκυ είναι η γυναίκα που τον καταλαβαίνει περισσότερο απ' όλους. Η Βίκυ, από την άλλη πλευρά, νιώθει ότι η αγάπη της για τον Δημήτρη ξαναγυρνά πιο ορμητική από ποτέ, αλλά φοβάται ότι σύντομα θα ανακαλύψει αυτό το παιχνίδι που παίζει και θα θυμηθεί την πραγματική της ταυτότητα.

Όμως, ο έρωτας παρασύρει και τους δυο τους τόσο πολύ που δεν υπολογίζουν τίποτα. Όσο τα προβλήματα «πνίγουν» τον Δημήτρη, τόσο οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, μέχρι τη στιγμή που θα πέσουν μαζί και στο κρεβάτι. Τότε αυτός θα καταλάβει ότι η Βίκυ είναι η γυναίκα της ζωής του. Και η αποκάλυψη δεν θα αργήσει, με τον Μαλτέζο να μένει εμβρόντητος μπροστά στα μυστικά του παρελθόντος που ξετυλίγονται μπροστά του. Ο συγκεκριμένος ήρωας, όμως, δεν θα είναι αυτός που θα πληγεί περισσότερο από αυτή τη σχέση. Ο Μανόλης, παρακολουθώντας τη Βίκυ να απομακρύνεται από κοντά του και να κάνει πλέον ανοιχτά δεσμό με έναν άλλο άνδρα, θα φύγει από τη ζωή της με δραματικό τρόπο... Όσο για τα νεαρά ζευγάρια; Η σχέση του Άρη με τη Φαίη πνέει ήδη τα λοίσθια και δεν θα αργήσει να διαλυθεί μετά από μια μεγάλη έκρηξη ζήλιας εκείνου για τον Σταύρο. Η Μαρία θα θορυβηθεί όταν θα διαπιστώσει ότι τα αισθήματα του Σταύρου για τη Φαίη δεν έχουν κοπάσει κι εκείνος δεν θα διστάσει να βρεθεί ξανά μαζί της.

Επικίνδυνα, μα πολύ επικίνδυνα κοντά θα έρθουν ο Σταύρος με τη Χρύσα , αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφευχθεί το μοιραίο, τουλάχιστον στα επεισόδια που θα δούμε.

Πηγή: tv ζάπινγκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved