Χωρίς πρωινό πρόγραμμα από αύριο ο Ρυθμός-Όλο το παρασκήνιο!
Media

Χωρίς πρωινό πρόγραμμα από αύριο ο Ρυθμός-Όλο το παρασκήνιο!

Μάκης Πουνέντης - Μαρία Ηλιάκη - Μαρία Μπεκατώρου μας κρατούσαν μέχρι τώρα συντροφιά τα πρωινά μέσα από τη συχνότητα του Ρυθμού.

Όπως φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν θα συνεχίσει να συμβαίνει, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Σύμφωνα με πληροφορίες του TvNea, οι δυο Μαρίες της πρωινής εκπομπής αρνήθηκαν να συνεχίσουν να κάνουν εκπομπή χωρίς το Μάκη Πουνέντη. Και τώρα θα σκεφτείτε πού κολλάει ο Πουνέντης; Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού και της Heaven, από πριν το καλοκαίρι είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα στα επαγγελματικά του και να προσπαθεί να διατηρήσει τον επαγγελματισμό του.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, μιλούν για μια μεγάλη κόντρα μεταξύ του Μάκη Πουνέντη και του Eric Hansen, διευθυντή του ομίλου του ΑΝΤ1, εξαιτίας των απολύσεων που ήθελε να κάνει ο Eric Hansen και έβρισκαν αντίθετο το Μάκη Πουνέντη. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, λοιπόν, αντί να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις προτίμησε να πάρει την άδεια του, η οποία ήταν μεγάλη, να αφήσει για λίγο μόνες τους Μαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή και να προσπαθήσει να βρει τις ισορροπίες του.

Τώρα οι πληροφορίες λένε πως η παραμονή του Μάκη Πουνέντη στο Ρυθμό θα κριθεί από το ραντεβού που θα κάνει ο ίδιος με τον Θοδωρή Κυριακού μόλις ο ιδιοκτήτης του καναλιού του Αμαρουσίου γυρίσει από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το σίγουρο είναι πως αν δεν βρουν τη «χρυσή τομή», θα υπάρξουν ανακατατάξεις και στην αγορά, μιας και πολλά από τα πρόσωπα ήταν δικιά του μεταγραφή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved