«Μες στην Καλή Χαρά»: Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά με υποψήφιους τους…
Media

«Μες στην Καλή Χαρά»: Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά με υποψήφιους τους…

Τα τηλεοπτικά δρώμενα είναι το νούμερο ένα θέμα αυτή την περίοδο στον Τύπο.

Ποιοι θα είναι με ποιους; Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν; Πότε θα ξεκινήσει η κάθε εκπομπή; Ποιον θα έχει «απέναντι» και πολλά άλλα ερωτήματα που απασχολούν.

Σήμερα το μεσημέρι, λοιπόν, οι ιθύνοντες του «Μες στην Καλή Χαρά» μαζί με την Ναταλία Γερμανού θα έχουν μια πρώτη επαφή με κάποια άτομα για να δουν πώς θα καλύψουν το κενό της Έλενας Παπαβασιλείου και όποιον άλλων, από την ομάδα, χρειαστεί να αποχωρήσουν.

Εκτός από το Θέμη Γεωργαντά που θα συνεχίσει να είναι «Μες στην καλή χαρά», οι υπεύθυνοι της εκπομπής θέλουν και τον Παύλο Σταματόπουλο να επιστρέψει στα παλιά...!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στο σημερινό δοκιμαστικό που θα γίνει στο «Studio Pro» θα είναι η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαρία Ένεζλη, η Ευαγγελία Αραβανή και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η ηθοποιός Κατερίνα Χιωτίνη – η τηλεοπτική Νάντια , η σέξι γραμματέας και ερωμένη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στους «Βασιλιάδες» -.

Και το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι αν τελικά θα «δέσει» κάποιος από τους άνωθεν στον τηλεοπτικό αέρα με τη Ναταλία Γερμανού και αν τελικά θα ολοκληρωθεί το cast δεδομένου ότι η εκπομπή βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved