Ο Ίρβιν Γιάλομ στο ΣΚΑΪ!
Media

Ο Ίρβιν Γιάλομ στο ΣΚΑΪ!

Ο Ίρβιν Γιάλομ, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα στον χώρο της ψυχανάλυσης μιλά στον Θάνο Δημάδη την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 24.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης ταξίδεψε μέχρι το Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών και πιο συγκεκριμένα την κοινότητα του Πάλο Άλτο, όπου κατοικεί ο Ίρβιν Γιάλομ. O Ίρβιν Γιάλομ είναι επίτιμος καθηγητής ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ.

Σε ηλικία 81 ετών πλέον σήμερα, ο γνωστός συγγραφέας μίας σειράς μυθιστορηματικών επιτυχιών που έχουν αγκαλιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό- όπως τα : "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", "ο Δήμιος του Έρωτα", "Το πρόβλημα του Σπινόζα", "Στον κήπο του Επίκουρου"- μιλάει με τον Θάνο Δημάδη για τον θάνατο, την κατάθλιψη, την κοινωνική απομόνωση, την υπαρξιακή μοναξιά, τις περιπτώσεις ασθενών του αποκαλύπτοντας πτυχές του δικού του εσωτερικού κόσμου.

Ο Ίρβιν Γιάλομ καθισμένος στην πολυθρόνα, που συνηθίζουν να κάθονται οι ασθενείς του, σε μία συζήτηση που θα ...ταξιδέψει τους τηλεθεατές- με "όχημα" την μοναδικότητα του λόγου του Γιάλομ- στον απρόσιτο για τους περισσότερους χώρο της ψυχοθεραπείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved