Μυρτώ Κάζη-Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη κατεβαίνουν down town με τους Δημήτρη Μακαλιά και Γιώργο Κάπη!
Media

Μυρτώ Κάζη-Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη κατεβαίνουν down town με τους Δημήτρη Μακαλιά και Γιώργο Κάπη!

Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 20:30 απολαύστε τα «MTV Every Day Girls», Μυρτώ Κάζη και Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη σε δύο ανατρεπτικές συνεντεύξεις στο κέντρο της Αθήνας!

Η Μυρτώ συναντά το Δημήτρη Μακαλιά στο Γκάζι. Οι δυο τους στη σκηνή του θεάτρου «104», συζητούν για τις παραστάσεις του χειμώνα και τα projects του ηθοποιού που για φέτος περιλαμβάνουν την «Κατσαρίδα», τους «Χοντρούς Άντρες με φούστες» αλλά και το «Κάψε το σενάριο» του Mega, όπου ο Δημήτρης έχει βρει το alter ego του μέσω του Γερμανού, Χανς. Ο Δημήτρης, από τους πιο ανερχόμενους ηθοποιούς της νέας γενιάς, απαντά σε ερωτήματα όπως πώς γίνεται να φιλάς κάποιον που δεν θες on stage, γιατί οι ηθοποιοί τα φτιάχνουν μεταξύ τους, πόσο ψώνιο πρέπει να είσαι για να ασχοληθείς με την τηλεόραση και το θέατρο και πώς φεύγει η ένταση μετά από μια παράσταση!

Η Μαριάνθη από την άλλη, συναντά το Γιώργο Καπή. Ο Γιώργος, κιθαρίστας του συγκροτήματος «Ρόδες – United», απομυθοποιεί μεγάλα κατεστημένα της μουσικής! «Είναι μύθος πως πρέπει να μάθεις πρώτα κλασική κιθάρα για να μάθεις ηλεκτρική», λέει, και εξηγεί «πως οι κιθαρίστες έχουν ψιλο – κορεστεί καθώς πλέον τα κορίτσια ενδιαφέρονται περισσότερο για τους μπασίστες και τους ντράμερς». Τέλος όσο κι αν ακουστεί περίεργο, του αρέσει η «καλή μουσική», από κλασική μέχρι σκυλάδικα! Αρκεί και τα δυο να έχουν ποιότητα!

Μη χάσετε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 20:30 τα αεικίνητα «EveryDay Girls» και μείνετε ενημερωμένοι για ό,τι πιο hot συμβαίνει στην πόλη, μόνο στο MTV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved