Η Δήμητρα Γαλάνη μιλά για την απόφασή της να βρεθεί στο πλευρό του Βαξεβάνη στη σημερινή δίκη του
Media

Η Δήμητρα Γαλάνη μιλά για την απόφασή της να βρεθεί στο πλευρό του Βαξεβάνη στη σημερινή δίκη του

«Ήρθα στη δίκη Βαξεβάνη για να υπερασπιστώ το δικαίωμά μου στην ενημέρωση» δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Γαλάνη όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη σήμερα το πρωί.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ο Κώστας Βαξεβάνης, μου το εξασφαλίζει, με την έγκυρη δημοσιογραφία παρουσιάζοντας την αλήθεια. Οο ελληνικός λαός υποφέρει και έπρεπε ήδη να έχει ενημερωθεί». Φυσικά η μεγάλη ερμηνεύτρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη λίστα με τα ονόματα καλλιτεχνών που είχε δημοσιοποιήσει πριν από λίγο καιρό η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφορικά με τα ποσά που εισέπρατταν από τη δουλειά τους. Μέσα σ' αυτή τη λίστα, όπως θα θυμάστε, ήταν και το δικό της όνομα. Η Δήμητρα Γαλάνη λοιπόν δήλωσε για το θέμα: «Δεν στράφηκα εναντίον της εφημερίδας αλλά στις αρχές του υπουργείου Οικονομικών. Στη λίστα υπήρχαν περιουσιακά στοιχεία, τα οποία όπως επεσήμανα δεν ήταν και ακριβή».

Όσο για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ στο HOT DOC, η τραγουδίστρια επεσήμανε: «το άρθρο που ακολουθούσε της λίστας το χαρακτήρισε εξαιρετικά προσεκτικό και διασταυρωμένο» ενώ μίλησε για παραλογισμό, «την ώρα που φωτίζεται η αλήθεια, να βλέπουμε διώξεις» σύμφωνα με το koutipandoras.gr

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved