Labrinth: Το βιντεοκλίπ του «Beneath your beautiful» στο MTV
Media

Labrinth: Το βιντεοκλίπ του «Beneath your beautiful» στο MTV

Γεννημένος στο Hackney, ο τραγουδοποιός, μουσικός και παραγωγός Labrinth έγινε γνωστός με το νούμερο 1 hit «PassOut» του TinieTempah.

Το εκπληκτικό του ταλέντο εντοπίστηκε νωρίς από την SycoMusic, με την οποία υπέγραψε το καλοκαίρι του 2010. Ο Labrinth έκανε το ντεμπούτο του ως solo καλλιτέχνης δύο χρόνια πριν με το «LetTheSunshine». Το «Earthquake» που ακολούθησε έφτασε στο #2 τον περασμένο χειμώνα και παρέμεινε στα charts για όλη την υπόλοιπη χρονιά. ΑπότότεοLabrinthκυκλοφόρησεμιασειράαπόhitsingles, τα «LastTime», «ExpressYourself»και«Treatment» .

Ο Labrinth, επιστρέφει ως συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός και ερμηνευτής με το πρώτο του solo single «Beneath Your Beautiful», από το album του «Electronic Earth». Το τραγούδι, στο οποίο συμμετέχει η Emeli Sande, έχει πουλήσει ήδη πάνω από 100.000 αντίτυπα με συνέπεια να καρφωθεί στην κορυφή. Μάλιστα μέσα σε μια εβδομάδα ανέβηκε από τη θέση #85 στη θέση #1, μετά την εξαιρετική παρουσίαση του τραγουδιού στο βρετανικό show «TheXFactor». Ο Labrinth αυτή την περίοδο βρίσκεται στη μεγαλύτερή του μέχρι σήμερα περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία. Μη χάσεις το «Beneath your beautiful» από τον πολυτάλαντο Labrinth, μόνο στο MTV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved