Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση προγράμματος του Antenna
Media

Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση προγράμματος του Antenna

Σε ένα όμορφο χώρο και με πολύ καλό κλίμα και με όλα τα «αστέρια» του Antenna έγινε σήμερα η παρουσίαση προγράμματος του καναλιού για την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε ήδη σε δημοσιογράφους και διαφημιστές. Κι όπου υπάρχουν stars υπάρχει πάντα και άφθονο παρασκήνιο.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο "Hub" όπου θα γινόταν η παρουσίαση στη 1 το μεσημέρι ήταν η ομάδα του ενημερωτικού τομέα του καναλιού. Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Στρατής Λιαρέλης και η Μαρία Χούκλη ήταν εκεί σχεδόν από τους πρώτους και σε μεγάλα κέφια είχαν κάνει πηγαδάκια και συνομιλούσαν μεταξύ τους όσο περίμεναν να φτάσουν όλοι οι καλεσμένοι του καναλιού. Και πήρε ώρα...

Τρεις παρά το μεσημέρι ξεκίνησε η παρουσίαση τελικά, αλλά η καθυστέρηση δεν πτόησε κανέναν αφού όλοι βρήκαν ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους και να απολαύσουν την «σπιτική» ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στον χώρο ειδικά για την εκδήλωση.

Μαζί έφτασαν ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισσα Νομικού με τον δεύτερο να έχει αναλάβει χρέη συνοδού και βοηθού της Δούκισσας στο να ισορροπήσει τα υπέροχα πανύψηλα παπούτσια της. Μπαίνοντας στον χώρο ο Θέμος έπεσε στην κυριολεξία πάνω στην Λάουρα Νάργιες, που αντικαταστάθηκε φέτος από την Δούκισσα. Κάτι που δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει στο ελάχιστον τις μεταξύ τους καλές σχέσεις αφού και οι δύο ενθουσιάστηκαν που είδαν ο ένας τον άλλον και αφού αγκαλιάστηκαν συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Οι πιο πολλοί συμμετέχοντες στο Dancing with the stars που ξεκινάει την Κυριακή ήταν ιδιαίτερα αγχωμένοι με τον χρόνο αφού έπρεπε να κάνουν πρόβες για να είναι έτοιμοι για την έναρξη. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Βάνα Μπάρμπα αποχώρησε από την παρουσίαση πριν το τέλος της αλλά και που η Νικολέτα Ράλλη έφυγε σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της.

Εντυπωσιακή η Έλενα Παπαβασιλείου και ιδιαίτερα σικ με ένα φόρεμα που θύμιζε όμως την διαφήμιση για το αποσμητικό που κάνει και για άσπρα και για μαύρα ρούχα καθώς το φόρεμά της ήταν μπροστά λευκό και πίσω μαύρο έβγαζε φωτογραφίες που έβαζε στη συνέχεια στο Twitter. Σε μία από αυτές μάλιστα «διαμαρτυρήθηκε» για τη λήψη καθώς είχε πάρει μια πραγματικά χαριτωμένη πόζα με σκέρτσο και αυτό δεν φάνηκε γιατί είχαν «κοπεί» τα πόδια της από τη φωτογραφία.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και η Κάτια Δανδουλάκη με μία εμφάνιση τόσο ιδιαίτερη και σέξι που δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη και ασχολίαστη. Πόσο μάλλον που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Στα plus και το απίστευτο ζευγάρι των γυαλιών ηλίου της με στρας γύρω από τους φακούς.

Εντός της αίθουσας που γινόταν η παρουσίαση ο Πέτρος Κωστόπουλος (καθισμένος πίσω πίσω) ήταν ενθουσιασμένος που έβλεπε την πολύ καλή του φίλη εδώ και χρόνια, Βάνα Μπάρμπα. Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μιλούν και να πειράζουν ο ένας τον άλλον ενώ σε κάποια στιγμή μια κουβέντα εκείνης τον έκανε να την αγκαλιάσει και να της φιλήσει τρυφερά τα μαλλιά.

Πίσω πίσω και ο Θέμος Αναστασιάδης ο οποίος μη βρίσκοντας θέση στον καναπέ, χαλαρός και άνετος έκατσε στο πεζούλι του τζακιού που είχε στηθεί ως σπιτικό σκηνικό.

Από τις τελευταίες που μπήκαν στον χώρο η Νικολέτα Ράλλη και η Κέλλυ Κελεκίδου ενώ τελευταία και ενώ η παρουσίαση ήταν πια σε εξέλιξη έφτασε η Ζέτα Μακρυπούλια απόλυτα δικαιολογημένα αφού ετοιμαζόταν και για την πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Βαφτίσια» στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Η παρουσίαση, ως παρουσίαση ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη και κατά την γνώμη μας ως και εξαιρετική ειδικά στο τρέιλερ των ξένων ταινιών και όχι μόνο. Πολύ καλή δουλειά και των ανθρώπων του καναλιού που πραγματικά έκαναν τους πάντες να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους.

Από τις «δύσκολες» στιγμές της μέρας το «στρίμωγμα» του Γιάννη Λάτσιου από τους δημοσιογράφους για την έλλειψη ελληνικών παραγωγών στο φετινό πρόγραμμα. Ο Διευθυντής προγράμματος του καναλιού αποδέχτηκε την κριτική τονίζοντας όμως ότι δεν την αποδέχεται με αυτόν τον τρόπο καθώς όλες οι εκπομπές είναι ελληνικές παραγωγές και πως αυτό που πραγματικά δεν υπάρχει πλην ενός, είναι ελληνικά σήριαλ. Όπως είπε ο ίδιος αυτό θα αλλάξει από τον Φεβρουάριο και πως αφού δεν υπήρχε ακόμα έτοιμο υλικό δεν μπορούσαν να το παρουσιάσουν από τώρα.

Από τις πιο αστείες η προτροπή του Γιάννη Λάτσιου από μικροφώνου στον Διευθυντή της Heaven να προσλάβει έναν νέο και ταλαντούχο τραγουδιστή, τον... Βαγγέλη Περρή, κάνοντας φυσικά χιούμορ με την εμφάνισή του στο τρέιλερ του «Όλα» ως Παντελής Παντελίδης.

Διαβάστε ακόμα

Παρουσίαση προγράμματος ΑΝΤ1: Είναι όλοι εκεί

Ένα κόμικ στα πόδια της...

Σε ποιον χρωστάει χρήματα ο Γιώργος Παπαδάκης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved