Αθηνά Οικονομάκου: «Αισθάνεσαι λίγο περίεργα αν εσύ έχεις δουλειά, πας καλά και όλοι οι άλλοι γύρω σου βρίσκονται στο κενό»
Media

Αθηνά Οικονομάκου: «Αισθάνεσαι λίγο περίεργα αν εσύ έχεις δουλειά, πας καλά και όλοι οι άλλοι γύρω σου βρίσκονται στο κενό»

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πόσο τυχερή νιώθει που πρωταγωνιστεί σε μια πετυχημένη σειρά όπως τα «Κλεμμένα όνειρα» για δεύτερη χρονιά.

«Η πρώτη κουβέντα που θέλω να πω είναι “ευτυχώς”! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη πρώτον γιατί αυτή η δουλειά τα κατάφερε να βρίσκεται στον αέρα και για δεύτερη χρονιά και δεύτερον γιατί όλο αυτό που συμβαίνει της αξίζει!». Όσο για το αν νιώθει τυχερή είπε στο περιοδικό «Tv Έθνος»: «Ναι... Πιστεύω πως μέχρι τώρα, είχα στο πλευρό μου την τυχερή νεραϊδούλα μου και με το μαγικό ραβδάκι της, τα έχει φέρει όλα καλά στη ζωή μου. Δόξα τω Θεώ! Και πρέπει να πω πως νιώθω απίστευτα τυχερή που συμμετέχω και σε μια δουλειά, για την οποία στο τέλος πληρώνομαι. Γιατί αυτό πια στις μέρες μας δεν θεωρείται αυτονόητο». Πολλοί συνάδελφοί της νιώθουν ενοχικά όταν έχουν δουλειά αυτή την περίοδο. «Η αλήθεια είναι πως έτσι όπως μας καταντήσανε, ναι, όντως αισθάνεσαι λίγο περίεργα αν εσύ έχεις δουλειά, πας καλά και όλοι οι άλλοι γύρω σου βρίσκονται στο κενό. Γι' αυτό και παρά τους εξοντωτικούς ρυθμούς, όπου λόγω θεάτρου και καθημερινού σίριαλ κάποιες ημέρες δουλεύω μέχρι και για 18 ολόκληρες ώρες, δεν τολμάω να παραπονεθώ. Λέω ευχαριστώ και συνεχίζω, όσο βάρβαρο κι αν είναι ώρες ώρες όλο αυτό το τρέξιμο. Γιατί είναι σαν να καλείσαι καθημερινά να τρέξεις σε έναν τρελό μαραθώνιο και εννοείται πως πρέπει πάση θυσία να τερματίσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved