Μάθετε πρώτοι τα αποκλειστικά θέματα του περιοδικού CIAO που κυκλοφορεί την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012
Media

Μάθετε πρώτοι τα αποκλειστικά θέματα του περιοδικού CIAO που κυκλοφορεί την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Το Ciao ήταν στο στρατόπεδο

Η ορκωμοσία του Ματέο και η απουσία της Ελένης

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος, τελείωσε την εκπαίδευσή του και έφυγε με μετάθεση από την 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες. Την περασμένη Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, ο επιχειρηματίας ορκίστηκε υπό το βλέμμα των σμηνιτών που βρίσκονταν μαζί του από τις 16 Νοεμβρίου στον ίδιο θάλαμο της 124ης Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας στην Τρίπολη.

Χρηστίδου – Μαραντίνης

Στα πρόθυρα χωρισμού

Η τελευταία ευκαιρία στο γάμο τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είναι μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη σχεδόν επτά χρόνια, με μία διάθεση αυτοκριτικής αποκάλυψε πρόσφατα πως κάποια περίοδο του γάμου τους απομακρύνθηκαν μεταξύ τους. Τώρα το ζευγάρι προσπαθεί να δώσει το «φιλί της ζωής» στη σχέση τους και καταβάλλουν την τελευταία τους προσπάθεια για να ανατρέψουν το κλίμα.

Οι δύσκολες ώρες του Πασχάλη Τερζή

Παρακολουθείται από ψυχολόγους

Αποτραβηγμένος από τον καλλιτεχνικό κόσμο, κλεισμένος στο σπίτι του στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης και απέχοντας συνειδητά από τις νυχτερινές εμφανίσεις και τη δισκογραφία ζει τα τελευταία δύο χρόνια ο Πασχάλης Τερζής. Αν και στο πρόσφατο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τον ανάγκασε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, άλλος είναι ο λόγος που ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής έχει «χαθεί» από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και τις πίστες.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ γνωστού παρουσιαστή

Πήρε χάπια στο σπίτι του στην Κηφισιά

Το οικονομικό αδιέξοδο, τα συσσωρευμένα προβλήματα και η εσωστρέφεια είχαν γίνει θηλιά στο λαιμό του πασίγνωστου παρουσιαστή, ο οποίος είδε μέσα σε λίγους μήνες να γκρεμίζονται τα πάντα γύρω του. Απομονωμένος στο σπίτι του στην Κηφισιά, μακριά από γνωστούς και φίλους, ένιωθε ότι είναι εγκλωβισμένος σε ένα αδιέξοδο από το οποίο δεν πρόκειται να ξεφύγει. Η κλινική κατάθλιψη από την οποία πάσχει τα τελευταία χρόνια τον οδήγησε να βλέπει την αυτοκτονία σαν μοναδική δυνατότητα λύτρωσης από την οδύνη, σαν μια έξοδο από τον ασταμάτητο ψυχικό πόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved