Μάθετε πρώτοι τα αποκλειστικά θέματα του περιοδικού CIAO που κυκλοφορεί την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012
Media

Μάθετε πρώτοι τα αποκλειστικά θέματα του περιοδικού CIAO που κυκλοφορεί την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Η Μενεγάκη μετέθεσε τον Ματέο δίπλα στο σπίτι της!

Τη Δευτέρα παρουσιάστηκε στην 123η Πτέρυγα Τεχνικής Εκπαίδευσης στο Τατόι ο αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος αποφάσισε να υπηρετήσει τελικά τη δωδεκάμηνη θητεία του αντί να εξαγοράσει το υπόλοιπό της ως κάτοικος εξωτερικού, όπως του δίνει το δικαίωμα ο σχετικός νόμος.

Ο Ματέο Παντζόπουλος, μετά την 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, με τη συνδρομή της παρουσιάστριας βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το σπίτι του στην Εκάλη και πολύ κοντά της, αφού τον στήριξε σε όλη τη διαδικασία.

2013

Το μεγάλο ωροσκόπιο του Κώστα Λεφάκη

Το 2013 αναμένεται να είναι η συνέχεια της δύσκολης προηγούμενης χρονιάς και απαιτεί από όλους μας την ίδια προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Ο Δίας στους Διδύμους διατηρεί την εύνοια στις προσωπικές και κοινωνικές μας σχέσεις. Από την άνοιξη και μετά τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και στον ορίζοντα θα φανούν ελπιδοφόρες ευκαιρίες που θα ενισχύσουν τις επιδιώξεις μας. Οι αλλαγές συνεχίζονται, όπως και οι υποχρεώσεις μας, οι οποίες συχνά θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται στις ανάγκες της νέας εποχής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η Υβόννη έγκυος 2 μηνών!

Γιατί ο Ρέμος το κρατάει μυστικό

Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής του φαίνεται πως θα περάσει φέτος ο Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ. Οι γιορτινές ημέρες στο τέλος αυτής της χρονιάς επεφύλαξαν στο ζευγάρι ένα από τα ομορφότερα δώρα που θα μπορούσαν να παραλάβουν. Η Υβόννη διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και σύντομα, μαζί με τον Αντώνη, θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Γιατί ο Κοντομηνάς απέλυσε τη Ρούλα

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην πολύχρονη συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με τον Alpha μετά το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό στην Κάντζα. Η παρουσιάστρια από το 2007 έως και σήμερα κατείχε διοικητική θέση στο κανάλι ως σύμβουλος προγράμματος, αλλά η ανανέωση του συμβολαίου της «σκόνταψε» στην απόφαση του Δημήτρη Κοντομηνά να προχωρήσει σε κινήσεις που θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και το τοπίο, με στόχο το οικονομικό συμμάζεμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved