«Βάλς με 12 Θεούς» στον ΑΝΤ1
Media

«Βάλς με 12 Θεούς» στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1εντάσσει στο πρόγραμμά του ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά.

Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού στην Κύπρο και από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου η επιτυχημένη σειρά θα προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου και Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών.

Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια αυτοκινητιστική καραμπόλα. Ο καθένας τους κουβαλάει ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.

Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει επί δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητάει διαζύγιο. Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια και νιώθει να μην έχει κανέναν λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά ικανός να αγαπήσει.

Η Μαρίνα είναι παντρεμένη με έναν όμορφο, αλλά συμφεροντολόγο σύζυγο. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή. Προχωράει στο διαζύγιο, όμως σύντομα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του.

Όταν τυχαία ξαναβρίσκει τον παλιό της έρωτα, τον Φίλιππο μετά από δισταγμούς και φόβους παραδίνεται ξανά στην αγάπη του, ξεπερνώντας ακόμα και το γεγονός ότι το παιδί που θα γεννήσει είναι κάποιου άλλου άντρα. Ο Φίλιππος, όμως δεν έχει ξεπεράσει την απόρριψη που δέχτηκε κάποτε από αυτήν και με τη σειρά του την τιμωρεί. Κάποια στιγμή όμως θα αποδεχτεί πως η αγάπη είναι ισχυρότερη από κάθε εγωισμό.

Η Ελπίδα, εργάζεται ως νοσοκόμα. Έχει πάρει διαζύγιο από τον άντρα που παντρεύτηκε στα δεκαοκτώ της και από τότε διατηρεί επιπόλαιους ερωτικούς δεσμούς, μόνο και μόνο για να αντισταθεί στη μοναξιά. Στη σχέση της με τους άλλους τρεις λειτουργεί σαν καταλύτης. Τα καταλαβαίνει όλα και παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Διατηρεί μια σχέση με τον Λευτέρη που τη βάζει σε διαδικασία να σκεφτεί μια διαφορετική ζωή και την οικογενειακή ευτυχία, αλλά οι «δαίμονες» από το παρελθόν δεν την αφήνουν να προχωρήσει. Πριν κάποια χρόνια είχε εμπλακεί σε ένα δυστύχημα με θύμα ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι. Σήμερα, αναζητάει την εξιλέωση μέσα από τη δουλειά της, αλλά έχει αποφασίσει να ανακαλύψει τους γονείς του κοριτσιού. Βρίσκει τον πατέρα του– που είναι ο Πρόεδρος της εταιρείας όπου εργάζεται ο Κωστής – τον Νίκο Κυριακίδη (Στράτος Τζώρτζογλου) και τον ερωτεύεται δυνατά! Το δίλημμά της τώρα είναι αν θα αποκαλύψει ποια είναι και τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του...

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ένα σημαντικό στέλεχος της εταιρίας, αυτός που εμπιστεύεται τον Κωστή και του δίνει τη θέση του Διευθυντή. Είναι μοναχικός και ζει με τις μνήμες της τραγικής κατάληξης της οικογένειάς του. Έχασε τη δωδεκάχρονη κόρη του και η γυναίκα του έφυγε μακριά. Ερωτεύεται την Ελπίδα χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητά της. Όταν έρχεται η αποκάλυψη, το δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη και τη δικαιοσύνη είναι μεγάλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved