«Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Θα γίνει και πάλι της… Τρίτης μέχρι την Τετάρτη στον Αlpha!
Media

«Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Θα γίνει και πάλι της… Τρίτης μέχρι την Τετάρτη στον Αlpha!

Αλ Τσαντίρι Νιουζ την Τρίτη, 5 Μαρτίου, στις 21:00 και Αλ Τσαντίρι Νιουζ After στις 23:00 μόνο διαδικτυακά στην ιστοσελίδα και το Μobile Αpp του Alpha

Ο μοναδικός σατιρικός λόγος του Λάκη, τα ανατρεπτικά βίντεο, τα σκετς εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, θα φωνάξουν για άλλη μια φορά τις σκέψεις μας. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα είναι κοντά μας αυτή την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 21:00 για να γίνει και πάλι της... Τρίτης μέχρι την Τετάρτη.

Για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, ο Αlpha καινοτομεί μέσα από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ Αfter, αναδεικνύοντας τη δυνατή σχέση αλληλεπίδρασης της τηλεόρασης και του διαδικτύου. Ο Λάκης κατόρθωσε με πρωτοφανή επιτυχία να χαράξει πορεία και να τολμήσει να δημιουργήσει ένα διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και κυρίως τους νέους. Σε αυτό το εγχείρημα είχε συνοδοιπόρους τους χρήστες του διαδικτύου και του Alpha Mobile App, οι οποίοι σφράγισαν αυτή την προσπάθεια βάζοντας φωτιά στους server. Με απόλυτη ελευθερία, χωρίς λογοκρισία, χωρίς φίμωση, ο Λάκης θα σερφάρει και αυτή την Τρίτη από τις 23:00, στους υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved