Media

Απειλεί με μήνυση η Αφροδίτη Γραμμέλη τον Στράτο Τζώρτζογλου!

Gossip-tv Team

Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, μετά την δήλωση του Στράτου Τζώρτζογλου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι πίσω από τις κριτικές κρύβονται, πολλές φορές συμφέροντα, απειλεί με μήνυση τον ηθοποιό!


Ο Πέτρος ρώτησε τον Στράτο για την αρνητική της Γραμμέλη για τη σειρά "Βαλς με 12 θεούς":
«Η Αφροδίτη έτσι το είδε, αν και δεν νομίζω ότι δεν το είδε όλο αλλά μόνο τα πρώτα επεισόδια και της φάνηκε περίεργο επειδή είχα μούσι... Μπορεί έτσι να το είδε, έτσι να το έγραψε. Ξέρεις όμως τι γίνεται; Δεν θέλω να αναφερθώ ειδικά στην Αφροδίτη, αλλά καμιά φορά οι κριτικές εξυπηρετούν και συμφέροντα, ανάλογα με το πού ανήκεις... Επίσης, έχει αποδειχθεί πως κάποιοι πήραν καλές κριτικές επειδή ήταν μέσα στο κύκλωμα. Δεν απενεχοποιούμε ανθρώπους που πιθανόν να έχουν κάποιο προσωπικό συμφέρον και δεν μιλάω συγκεκριμένα για την Αφροδίτη».
Με αφορμή την δήλωσή του στο "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλου" η Αφροδίτη έγραψε στο facebook: «την επόμενη φορά που οποιοσδήποτε θα πει δημόσια πως πίσω από την οποιαδήποτε κριτική υπογράφω κρύβονται συμφέροντα, θα φάει αγωγή και θα το πάω μέχρι τέλους. Επιφυλάσσομαι να ακούσω το βίντεο με τα λεγόμενα του Στράτου Τζώρτζογλου για να αποφασίσω πως θα κινηθώ»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved