Αυτή τη Κυριακή η πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar»
Media

Αυτή τη Κυριακή η πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar»

Το ξεχωριστό τηλεοπτικό θέαμα «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR», έρχεται και στη χώρα μας μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1!

Πρόκειται για ένα show που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, Βιετνάμ, ενώ το καλοκαίρι θα προβληθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις το «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» φέρνει τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής στο ίδιο stage. Έτσι όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, μπορεί να δείτε τη Lady Gaga, τη Rihanna, τον Michael Jackson, τον Freddie Mercury και πολλούς ακόμα stars μαζί στη σκηνή!

Το show αποτελείται από 12 Live, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό super star. Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

Στο «Your Face Sounds Familiar» θα διαγωνιστούν 10 ταλαντούχοι και αγαπητοί στο κοινό καλλιτέχνες: η Θωμαή Απέργη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κρυσταλλία, η Άντα Λιβιτσάνου, η Μαντώ, ο Θανάσης Αλευράς, ο Νίκος Γκάνος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Κώστας Μαρτάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved