«Ραντεβού με τον γιατρό σας» αύριο στο ΣΚΑΙ
Media

«Ραντεβού με τον γιατρό σας» αύριο στο ΣΚΑΙ

Η προληπτική ιατρική και η έγκαιρη διάγνωση απασχολεί την εκπομπή "Ραντεβού με το γιατρό σας" και παρουσιαστή τον παθολόγο - εντατικολόγο Αντώνιο Λιόλιο την Κυριακή 19 Μαΐου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

"Σήμερα βιώνουμε την εκρηκτική εξέλιξη της βιοιατρικής τεχνολογίας. Παρ' όλα αυτά η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση απαιτούν ελάχιστες εξετάσεις και κυρίως την αλλαγή του τρόπου ζωής μας και της αντίληψης μας για την υγεία ως προσωπικό αλλά και κοινωνικό αγαθό.
Στην εκπομπή παρουσιάζονται οι απαραίτητες εξετάσεις που χρειάζονται για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των συνηθέστερων νόσων καθώς και η σφαιρική αντίληψη περί υγείας. Αυτά σε συνεργασία με τον καθηγητή Υγιεινής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Κοινωνικής Υγιεινής του ΑΠΘ κ. Μπένο, τον πρόεδρο της Ιατρικής σxολής του ΑΠΘ κ. Ταρλατζή και πολλούς άλλους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.
Στην εκπομπή γίνεται προσπάθεια να περιοριστεί η κατάχρηση και σπατάλη που γίνεται σήμερα με αναίτιες, άσκοπες και μερικές φορές επικίνδυνες εξετάσεις και να υποδειχθούν τρόποι που προάγουν την υγεία στην ολότητά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved