Αναλαμβάνει η Κουτροκόη στη θέση του Παπαδάκη!
Media

Αναλαμβάνει η Κουτροκόη στη θέση του Παπαδάκη!

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Ντόρα Κουτροκόη αναλαμβάνει τα ηνία της πρωινής ενημέρωσης στον ΑΝΤ1.

Η ξανθιά δημοσιογράφος δεν προβλέπεται να πάει φέτος διακοπές, αφού ο σταθμός, όπως αναφέρει η espresso, αποφάσισε να της αναθέσει το έργο του Γιώργου Παπαδάκη. Έτσι λοιπόν, όταν το... κουδούνι για διακοπές χτυπήσει για τον παρουσιαστή, εκείνη θα πρέπει να είναι έτοιμη, ώστε να υποδέχεται τηλεοπτικά το κοινό, που και το καλοκαίρι θα θέλει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Η παρουσιάστρια, που ήδη έχει αρχίσει να προετοιμάζεται, θα αναλάβει την πρωινή ενημερωτική ζώνη από τις 15 Ιουλίου (τότε θα πει καλοκαιρινό «αντίο» ο Γιώργος Παπαδάκης προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες για να επιστρέψει δριμύτερος), ενώ συζητήσεις γίνονται και για το ποιος θα είναι στο πλευρό της. Εκτός από τους ρεπόρτερ της εκπομπής που θα την εμπλουτίζουν με τα θέματά τους εντός κι εκτός στούντιο, δίπλα της θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο οποίος έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί επάξια στις επάλξεις της πρωινής ενημέρωσης.
Όσο για το πότε θα ξεκουραστεί η Ντόρα, αυτό παραμένει ακόμη άγνωστο, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού δεν έχουν αποφασίσει αν θα υπάρξει κενό ανάμεσα στην καλοκαιρινή εκπομπή και την πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη για τη νέα σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved