Ρούλα Κορομηλά: «Τα σχόλια στο «μικροσκόπιο» σε Twitter και Facebook ωχριούν μπροστά στους πλέον ευφάνταστους συγγραφείς»
Media

Ρούλα Κορομηλά: «Τα σχόλια στο «μικροσκόπιο» σε Twitter και Facebook ωχριούν μπροστά στους πλέον ευφάνταστους συγγραφείς»

Αναφορικά με την τηλεόραση του σήμερα, η Ρούλα Κορομηλά δηλώνει πως μπορεί να υπάρχει τηλεόραση χωρίς να υπάρχει πανάκριβο budget.

«Αδιαμφισβήτητα υπήρξα τυχερή που έζησα την εποχή αυτή. Τη «χρυσή εποχή» που λες. Πίστεψε με, όμως, δεν αρκούσε μόνο αυτό. Τα στελέχη των καναλιών επένδυαν σε εμένα γιατί γνώριζαν ότι η αλήθεια της ψυχής μου «πουλούσε». Όσον αφορά στην τηλεόραση σήμερα, χρειάζεται καινοτομία, δημιουργία, φαντασία, καλή συνεργασία, πολύ νερό στο κρασί και ανάλογη προσαρμογή στις συνθήκες. Έτσι θα υπάρξει αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Ο κόσμος πλέον δεν θέλει μια πλασματική πραγματικότητα. Σίγουρα έχει ανάγκη να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματα του, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να παρασυρθεί και σε ένα ξέφρενο πανηγύρι. Ούτε να συμβιβαστεί με ημίμετρα» τόνισε στην Real. Tolifestyleόμως εξακολουθεί να πουλά; «Μόνο που ο κόσμος ασχολείται από περιέργεια και για να γελάει με κάποιους που νομίζουν ότι είναι κάποιοι. Τα σχόλια στο «μικροσκόπιο» σε Twitterκαι Facebook ωχριούν μπροστά στους πλέον ευφάνταστους συγγραφείς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved