Η επιστολή του Νίκου Σουλιώτη για την αποχώρηση του από το SFERA 102.2
Media

Η επιστολή του Νίκου Σουλιώτη για την αποχώρηση του από το SFERA 102.2

Πολλά ακούστηκαν για την αποχώρηση του Νίκου Σουλιώτη από SFERA 102.2.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έστειλε επιστολή σχετικά με την αποχώρηση του διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του.

«Για την αποχώρηση μου από το SFERA 102.2
Στην μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία μου έχω αποφασίσει να κρατάω πάντα χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να μιλάω με τη δουλειά μου και όχι με λόγια. Μετά όμως την έκταση που πήρε η απόφαση μου να αποχωρήσω από το SFERA αναγκάζομαι να τοποθετηθώ για να βάλω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να αποφύγω τυχόν αυθαίρετες ερμηνείες χωρίς να υπάρχει καταγεγραμμένη η αλήθεια μου.
Η σχέση μου με τον ραδιοφωνικό σταθμό SFERA 102.2 τα τελευταία 8 χρόνια υπήρξε άρτια, αρμονική και κατδημιουργική με όλες τις ά καιρούς αλλαγές που γινόντουσαν στα διευθυντικά στελέχη του σταθμού αλλά και στην ιδιοκτησία του.
Στον SFERA ήμασταν μια αγαπημένη ομάδα που δούλευε με κέφι, επαγγελματισμό και συνέπεια με στόχο την κορυφή. Πολλές φορές όμως ακόμα και αν σε μια δουλειά οι συνθήκες που επικρατούν δεν αποτελούν λόγο διακοπής της συνεργασίας, υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που μας αναγκάζουν να το κάνουμε.
Αυτό ακριβώς ισχύει και στη δική μου περίπτωση νιώθοντας την ανάγκη για αλλαγή, έχοντας κατακτήσει την κορυφή προτίμησης των ακροατών της Αθήνας και νιώθοντας βέβαιος ότι αυτό που είχα να δώσω από ψυχικής και επαγγελματικής άποψης έχει πια εξαντληθεί.
Θέλω επίσης να τονίσω ότι ουδέποτε δέχτηκα πιέσεις από την πλευρά της ιδιοκτησίας του SFERA καθώς και δεν δέχτηκα ποτέ οικονομικές αντιπροσφορές για να παραμείνω στην θέση μου, κάτι που δεν ήταν και το ζητούμενο.
Ποτέ στην δουλειά μου στο ραδιόφωνο δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω γνώμονα τις χρηματικές απολαβές. Επίσης οφείλω να πω οτι η οποιαδήποτε επαγγελματική προσέγγιση μου έγινε, συνέβη μετά την αποχώρηση μου από τον ραδιοφωνικό σταθμό SFERA και δεν υπήρξε αυτή η αιτία της απόφασης μου να αποχωρήσω από τον σταθμό.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες μου που σε όποιο πόστο και να δούλεψαν στον SFERA έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το κοινό στόχο. Ευχαριστώ πολύ τον Πέτρο Κωστόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, τον κ. Γιώργο Πολίτη με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα τα τελευταία 2 χρόνια. Ευχαριστώ το φίλο μου Βαλεντίνο, την Ναταλία, τον στενό μου συνεργάτη Βασίλη Καραμάνογλου και φυσικά τον μέντορα μου στον οποίο τρέφω απόλυτο σεβασμό και ευγνωμοσύνη, Νίκο Νικολακόπουλο.
Επειδή είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι τόσο μακροσκελώς για οποιοδήποτε θέμα, θέλω να τελειώσω λέγοντας ότι στην ζωή μου η δημιουργία, η χαρά και η έμπνευση πηγάζει από την μουσική. Και η μουσική είναι ελεύθερη. Και εγώ θέλω να νιώθω την ελευθερία να μπορώ να εκφραστώ μέσα από την μουσική με τις συνθήκες που επιλέγω.
Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Τον SFERA τον αγάπησα πολύ αλλά πάντοτε η καρδιά μας όταν είμαστε έτοιμοι κάνει χώρο και για άλλες αγάπες.
Φιλικά,
Νίκος Σουλιώτης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved