Εξομολόγηση Χούκλη: «Ο πατέρας μου ήταν εργοδηγός, έπαιρνε τα όρη και τα βουνά...»
Media

Εξομολόγηση Χούκλη: «Ο πατέρας μου ήταν εργοδηγός, έπαιρνε τα όρη και τα βουνά...»

Η Μαρία Χούκλη μίλησε σε συνέντευξή της για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τη σχέση της με την μαγειρική!

Πώς ήταν το οικογενειακό τραπέζι στο πατρικό της, όταν ήταν παιδί;

Η ίδια δηλώνει στο περιοδικό "Κ" της Καθημερινής «Το επίσημο γεύμα ήταν το βραδινό, όταν επέστρεφε ο μπαμπάς και όλη η οικογένεια ήμασταν δίπλα – δίπλα. Δεν είχε σημασία αν το φαγητό ήταν φτωχικό, η διάθεση και η φροντίδα της μητέρας μου το έκαναν κάθε φορά ξεχωριστό. Ο μπαμπάς μου ήταν εργοδηγός, έπαιρνε κάθε πρωί τα όρη και τα βουνά, η μαμά στο σπίτι.

Μην φανταστείτε λοιπόν κάνα γεύμα στον πύργο, με ασημένια μαχαιροπήρουνα και κρυστάλλινα ποτήρια. «Μόνο αγάπη χρειάζεται το φαγητό» έλεγε και ξαναέλεγε η μητέρα μου».

Για ποιό λόγο δεν τηγανίζει πατάτες...; «Στο σπίτι μου εδώ στην Αθήνα, αλλά και ως φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, δεν πρέπει να τηγάνισα ποτέ πατάτες. Για λόγους γραμμής βέβαια!» απαντά η δημοσιογράφος.

Όσο για την μαγειρική λέει:

«Για μένα η μαγειρική είναι ένα θαύμα. Είναι μια διαδικασία αγχολυτική και θεραπευτική. Πρόσφατα μάλιστα κατάφερα να φτιάξω και μουσακά, πολύ επιτυχημένα. Αν με έμαθε κάτι η κρίση είναι να μην πετάω τίποτα, να είμαι προσεκτική στις ποσότητες του φαγητού που φτιάχνω και να παίρνω κάθε πρωί μαζί μου στο γραφείο το ταπεράκι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved