Μάριον Μιχελιδάκη: «Αν υπήρχε γόνιμος διάλογος, η κατάσταση δεν θα παλινδρομούσε σε προμεταβατικά και μεταβατικά στάδια»
Media

Μάριον Μιχελιδάκη: «Αν υπήρχε γόνιμος διάλογος, η κατάσταση δεν θα παλινδρομούσε σε προμεταβατικά και μεταβατικά στάδια»

Έχει σκεφτεί τι θα κάνει η Μάριον Μιχελιδάκη αν της πουν να πάει στην ΝΕΡΙΤ;

«Περιμένω να δω πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη ημέρα για την δημόσια τηλεόραση. Το "μαύρο" στην ΕΡΤ έπεσε χωρίς προειδοποίηση και χωρίς την απαραίτητη προεργασία για το τι θα ακολουθήσει» τόνισε στο ΕΓΩ. Παρόλο, που είχε πέσει το "μαύρο", παρουσίαζε ειδήσεις. Θεωρεί ότι είναι πλέον ανώφελο να αγωνίζεται; «Ο αγώνας 2.700 εργαζομένων, που από την μια μέρα στην άλλη έμειναν χωρίς δουλειά και μάλιστα, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία αξιολόγηση, σίγουρα δεν είναι ανώφελος. Αν υπήρχε γόνιμος διάλογος, η κατάσταση δεν θα παλινδρομούσε σε προμεταβατικά και μεταβατικά στάδια. Θα υπήρχε συμμόρφωση στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και δεν θα προέκυπτε η αστεία περίπτωση της δημόσιας τηλεόρασης με ταινίες του '50! Όταν κάνεις ένα μεγάλο λάθος, είναι πιο εύκολο να προβείς σε "μπαλώματα", που όμως δεν βοηθούν στο να δοθεί η λύση. Οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να κάνουν τους... αντάρτες και να κατεβάσουν μαύρες σημαίες κατάληψης στο Ραδιομέγαρο. Ίσα - ίσα, παραμένοντας, προστατεύουν τις εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα. Αν είχαν κάνει αναδιάρθρωση και αξιολόγηση, χωρίς να κλείσουν το κανάλι, δεν θα βρισκόμασταν μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved