Πέτρος Λαγούτης: «Όποιος είναι καλός performer, μπορεί να είναι αντιστοίχως και καλός παρουσιαστής»
Media

Πέτρος Λαγούτης: «Όποιος είναι καλός performer, μπορεί να είναι αντιστοίχως και καλός παρουσιαστής»

Mε τους «ΠΕΔΕΣ», αν και η ομάδα κάνει φιλότιμες προσπάθειες, η τηλεθέαση δεν είναι η ανάλογη. Ενοχλεί αυτό τον Πέτρο Λαγούτη;

«Επειδή για πρώτη φορά ασχολήθηκα αυτό το διάστημα με τα νούμερα τηλεθέασης, κατάλαβα ότι την συγκεκριμένη περίοδο το 1/3 των δεκτών από τα μηχανάκια της AGB είναι ανοιχτό. Τον Σεπτέμβρη θα κριθεί η εκπομπή. Οπότε προς το παρών δε με ανησυχεί» τόνισε στο SuperTV. Είναι η μοναδική ζωντανή εκπομπή που υπάρχει. Όλοι οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν προγράμματα σε επανάληψη: «Είναι επαναλήψεις αγαπημένων σήριαλ. Δε μπορείς εύκολα να τα χτυπήσεις. Υπάρχουν και ημέρες που έχουμε κάνει σε τέταρτα αρκετά συμπαθητικά νούμερα.»

Φοβάται μήπως… καεί; «Μ’ ενδιαφέρει ο χώρος της παρουσίασης. Από εκεί και πέρα ο καθένας όταν είναι στο ξεκίνημα δεν δεδομένο πως θα του δοθεί ότι καλύτερο στον χώρο της παρουσίασης. Και στις αρχές της πορείας μου ως ηθοποιό δεν με βάφτισαν αμέσως καινούργιο πρωταγωνιστή. Τα πράγματα πάνε βήμα-βήμα. Νομίζω όμως πώς όταν σέβεσαι τον εαυτό σου και δεν προσπαθείς να υποδυθείς κάποιον που δεν είσαι δικαιώνεσαι.»

Πολλοί μπορούν να πουν ότι σε μία τέτοιου είδους εκπομπή θα έπρεπε να έχουν ρόλο μπροστά από την κάμερα και δημοσιογράφοι πέραν των επαγγελματιών άλλων χώρων που είναι απολύτως θεμιτό να μην ξέρουν ακριβώς τον τομέα της παρουσίασης: «Κατά την γνώμη μου ο ρόλος του παρουσιαστή δεν είναι αμιγώς δημοσιογραφικός. Όποιος είναι καλός performer, μπορεί να είναι αντιστοίχως και καλός παρουσιαστής. Σίγουρα οι δημοσιογράφοι είναι πιο ενημερωμένοι, όμως μπορεί να υστερούν σε ένα άλλο κομμάτι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved