Πότε θα «μιλήσει» η Τατιάνα Στεφανίδου;
Media

Πότε θα «μιλήσει» η Τατιάνα Στεφανίδου;

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε σήμερα, από νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Star για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τρέιλερ της εκπομπής «ΜΙΛΑ» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δημοσιογραφικά γραφεία χρειάστηκε να διαμορφωθούν σε αίθουσα ανακρίσεων, κόσμος να πηγαινοέρχεται, αφού συμμετείχε στο γύρισμα και κοινό, η πειστικότατη «σκληρή» ανακρίτρια κατά κόσμον Γεωργία Ζώη-ηθοποιός-, στυλίστριες κομμώτριες και μακιγιέζ και βέβαια η Τατιάνα πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ με φόρεμα σε στυλ '50s και ύφος femme fatale, με κουάφ και μαύρο βέλο, σε κόντρα ρόλο με εκείνον της αυστηρής ανακρίτριας αλλά και τον λιτό χώρο της ανάκρισης. Η Τατιάνα αρνείται σθεναρά να ...μιλήσει, παρά τη «σκληρή» ανάκριση, που υφίσταται από την αμείλικτη δεσμοφύλακα. Εκείνη επιμένει, τα ...πειστήρια είναι ακράδαντα και η διαρκής προτροπή «ΜΙΛΑ» είναι εξαντλητική.
Παρόλαυτα, η Τατιάνα αντιστέκεται μέχρι τέλους και δηλώνει με ...σθένος ότι θα ....μιλήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στις 15:00, που ξεκινάει η εκπομπή «ΜΙΛΑ» και τότε θα τα πει όλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved