Είναι οριστικό! Τέλος η Ζέτα Μακρυπούλια από το Dancing with the stars!
Media

Είναι οριστικό! Τέλος η Ζέτα Μακρυπούλια από το Dancing with the stars!

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί για την συνέχιση της συνεργασίας της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Antenna και την παρουσίαση του νέου κύκλου του «Dancing with the stars». Η απόφαση πάρθηκε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα είναι τελικά η παρουσιάστρια αυτού του κύκλου του «Dancing with the stars», που θα ξεκινήσει γύρω στα μέσα Οκτωβρίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr ανάμεσα στις δύο πλευρές εκκρεμούσε μία ακόμα συνάντηση που έγινε τελικά πριν λίγες ημέρες. Το κλίμα ανάμεσα στην Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιάννη Λάτσιο ήταν καλό αλλά συμφωνία δεν έγινε.
Δύο ήταν τα βασικά προβλήματα που τελικά οδήγησαν και στην λήξη της συνεργασίας της Ζέτας με τον Antenna. Το ένα είναι λίγο πολύ γνωστό. Η συμμετοχή της Ζέτας στο μιούζικαλ του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Παλλάς, που για την ίδια ήταν ένα όνειρο ζωής, έφερε το πρώτο ανυπέρβλητο τελικά πρόβλημα. Η παράσταση της Κυριακής, καθορισμένη για τις έξι το απόγευμα δεν επέτρεπε στην Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται στο στούντιο από νωρίς για την απαραίτητη προετοιμασία της για το show. Αν και έγινε μια προσπάθεια να βρεθεί μια χρυσή τομή και να γίνεται η παράσταση λίγο νωρίτερα τελικά ο χρόνος δεν έφτανε για να νιώθουν ασφάλεια και οι άνθρωποι της παραγωγής του Antenna. Ούτε ήταν δυνατόν να περιμένουν με την ψυχή στο στόμα να φτάσει η παρουσιάστρια του "Dancing with the stars" για να ετοιμαστεί τελευταία στιγμή πριν από το show. Θέμα μετακίνησης της προβολής του Dancing with the stars από την Κυριακή, στην Δευτέρα, για να μείνει η Ζέτα, δεν τέθηκε ποτέ, ούτε καν συζητήθηκε καθώς ο προγραμματισμός του καναλιού έχει κλείσει και τόσο η μέρα, όσο και η ώρα προβολής του show δεν αλλάζουν. Το δεύτερο πρόβλημα που προέκυψε και κανείς δεν περίμενε, ήταν στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας. Άλλα είχαν υπολογίσει οι άνθρωποι του Antenna και άλλα προέκυψαν σε αυτήν την συνάντηση. Ουσιαστικά εκείνοι υπολόγιζαν ότι θα τους κοστίσει τα ίδια χρήματα με πέρυσι, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια θεωρούσε πως μετά την μείωση που είχε υποστεί αυτήν την χρονιά θα υπήρχε κάποια αύξηση. Το budget της εκπομπής όμως είναι κλεισμένο και μη συζητήσιμο.
Αυτά τα δύο θέματα, που δεν λύθηκαν φυσικά, έφεραν και το τέλος της συνεργασίας της με τον Antenna. Τουλάχιστον για αυτήν την χρονιά. Και πλέον στον Antenna αναζητούν το πρόσωπο που θα διαδεχτεί την Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του "Dancing with the stars". Μια απόφαση που αναμένεται να παρθεί μέσα στις επόμενες μέρες καθώς ο χρόνος πιέζει αφού το κανάλι θέλει το show να ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου. Για να δούμε τι θα δούμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved