«Χτύπα ξύλο»: Η παιδική ασφάλεια το θέμα της αυριανής εκπομπής
Media

«Χτύπα ξύλο»: Η παιδική ασφάλεια το θέμα της αυριανής εκπομπής

Η εκπομπή «Χτύπα ξύλο» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ασχολείται με την πρόληψη και αποφυγή των παιδικών ατυχημάτων στο σαλόνι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 16.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο πολιτικός μηχανικός με ειδίκευση στην παιδική ασφάλεια Δρ. Δημήτρης Γιαννακάκης συζητούν: Για το σαλόνι του σπιτιού πόσο ασφαλή είναι για τα μικρά παιδιά; Πώς θα τα προστατεύσουμε από το ηλεκτρικό ρεύμα; Πώς θα τα προφυλάξουμε από τα επικίνδυνα και εύθραυστα διακοσμητικά αντικείμενα; Τι μέτρα πρέπει να πάρουμε για να μην κινδυνεύουν τα παιδιά να τραυματιστούν αν πέσουν σε κάποια από τις αιχμηρές επιφάνειες των επίπλων;
Μαθαίνουμε πώς να προσαρμόζουμε το χώρο στις ανάγκες των παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους. Παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να μπορούμε να χαλαρώσουμε στο σαλόνι μας με τα παιδιά χωρίς να χρειάζεται να τους λέμε συνεχώς «πρόσεχε» και «μη».
Ακόμη, ενημερωνόμαστε για την αξία του εκπαιδευτικού παιχνιδιού στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών, εκπαιδευόμαστε στις απαραίτητες πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ατυχήματος, καθόμαστε στο ...χαλί και παίζουμε δημιουργικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved