«Χτύπα Ξύλο» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου
Media

«Χτύπα Ξύλο» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε αυτή την εκπομπή θ' ασχοληθεί με την πρόληψη και αποφυγή παιδικών ατυχημάτων στο αυτοκίνητο .

«Χτύπα ξύλο» την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 16.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο πολιτικός μηχανικός με ειδίκευση στην παιδική ασφάλεια Δρ. Δημήτρης Γιαννακάκης συζητούν:

Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άνετη και ασφαλή μεταφορά των παιδιών σε κάθε μετακίνηση; Πώς θα αποφύγουμε τις φωνές και την ένταση που αποσπούν την προσοχή του οδηγού κατά τη διάρκεια της διαδρομής; Ποια είναι τα απαραίτητα …εφόδια που πρέπει να έχουμε πάντα στο πίσω κάθισμα, για τις μικρές και τις μεγάλες διαδρομές με τα παιδιά;

Ακόμα, η εκπομπή ενημερώνει για τη σωστή επιλογή και τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Παρουσιάζει τους κινδύνους που κρύβει για τα μικρά παιδιά η ηλιακή ακτινοβολία και οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται. Δίνουν χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για το πώς μπορεί κάποιος να περνά όμορφα την ώρα του στη διάρκεια του ταξιδιού και πατά γκάζι για τις πιο απολαυστικές διαδρομές ...οικογενειακώς.

Κάθε βόλτα, εκδρομή ή ταξίδι με το αυτοκίνητο χρειάζεται προσεκτική προετοιμασία, ιδιαίτερα όταν έχουμε μαζί μας μικρά παιδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved