«Χτύπα ξύλο» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τι μας ετοιμάζει;
Media

«Χτύπα ξύλο» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τι μας ετοιμάζει;

Η εκπομπή «Χτύπα ξύλο» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ασχολείται με την πρόληψη και αποφυγή των παιδικών ατυχημάτων στο παιδικό δωμάτιο την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο πολιτικός μηχανικός με ειδίκευση στην παιδική ασφάλεια Δρ. Δημήτρης Γιαννακάκης συζητούν:
Όλοι οι νέοι γονείς ετοιμάζουν με ιδιαίτερη φροντίδα το παιδικό δωμάτιο περιμένοντας να υποδεχτούν στο σπίτι το μωράκι τους – και το ανακαινίζουν διαρκώς καθώς το παιδί μεγαλώνει. Πόσο ασφαλές είναι όμως το παιδικό δωμάτιο για τα παιδιά; Ποιούς κινδύνους κρύβουν τα χρώματα που επιλέγουμε για τους τοίχους και γιατί πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα την κιμωλία; Πώς μπορούμε να βάλουμε τάξη στα παιχνίδια και πώς θα αποφύγουμε τους τραυματισμούς ; Χτυπούν ξύλο για να μη συμβεί κάτι κακό, αλλά δείχνουν και πώς μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τα ατυχήματα με τη βοήθεια των ειδικών. Ακόμα, παρουσιάζουν τις συσκευές νέας τεχνολογίας που κάνουν τα μωρά ευτυχισμένα και γελαστά, ενώ επιτρέπουν στους γονείς να απολαύσουν ξένοιαστα και ξεκούραστα τα βράδια τους παρακολουθώντας ακόμα και...την ανάσα τους. Επίσης, δείχνουν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ατυχήματος και μαθαίνουν πώς θα εκπαιδεύσουν τα μικρά παιδιά να διατηρούν τακτικό και καθαρό το δωμάτιό τους, χωρίς τη βοήθεια της μαμάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved