Όλα όσα θα δούμε σήμερα στα Κλεμμένα Όνειρα
Media

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στα Κλεμμένα Όνειρα

Σήμερα στα Κλεμμένα Όνειρα, η Βίκυ προσπαθεί να ηρεμήσει τη Φρύνη, που ανησυχεί για τον Σάκη και φοβάται ότι θα χρειαστεί να μεγαλώσει μόνη της το μωρό.

Η Χρύσα κάνει σχέδια για να περάσει μια ξεχωριστή βραδιά με τον Ορέστη, εκείνος όμως ψάχνει τρόπο να το αποφύγει. Ο Λευτέρης βρίσκει τον πατέρα του Νίκου και του ζητά να αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Σάκη, αλλιώς ο ίδιος σκοπεύει να καταθέσει ότι ο Νίκος προσπάθησε να βιάσει τη Φρύνη. Ο Στηβ καταστρώνει ένα σχέδιο για την παρουσίαση του βιβλίου «Κλεμμένα Όνειρα».

Προς μεγάλη απογοήτευση της Χρύσας, ο Ορέστης την οδηγεί σε ένα ξενοδοχείο στο τέλος της βραδινής εξόδου τους. Ο Άρης έρχεται στην Αλεξάνδρα αποζητώντας την παρέα της, γιατί ένιωσε μόνος στο σπίτι της Φαίης. Η Αλεξάνδρα τον παροτρύνει να αφήσει το σπίτι, ή έστω να το διαρρυθμίσει αλλιώς. Ένας ιός καίει τα μηχανήματα του Σταύρου και ανακόπτει το σχέδιό του να επιτεθεί στη D – Port. Ο Άρης αποφασίζει να παραδεχτεί δημόσια τα όσα του προσάπτουν οι ανταγωνιστές του, για να δώσει μια και καλή τέλος στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved