«Έτσι απλά»: Μια εκπομπή αφιερωμένη στο χρώμα
Media

«Έτσι απλά»: Μια εκπομπή αφιερωμένη στο χρώμα

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation Αrtist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική.

Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ' όλα νόστιμα.
Τo Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 15:00, η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στο χρώμα. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου μας μαθαίνουν βασικές αρχές για την επιλογή του χρώματος ενώ μας δείχνουν ένα νέο τρόπο βαψίματος που δίνει στις επιφάνειες «υφασμάτινη» υφή. Πως μπορούμε να διακοσμήσουμε το χώρο μας με μια παλιά σκάλα; Πως με χρώμα βαψίματος μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν πίνακα ζωγραφικής; Ο Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει εμπνευσμένος από την παλέτα της φύσης, σπαγγέτι με πολύχρωμα τοματίνια, φράουλα και βασιλικό.
Καλεσμένη της εκπομπής, η αρχιτέκτονας Λούση Αμπαστάδο, η οποία μας μιλά για τη χρήση του χρώματος στην αρχιτεκτονική και την τέχνη. Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved