«Έτσι απλά» στον Alpha!
Media

«Έτσι απλά» στον Alpha!

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές.

Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας... «Έτσι απλά».

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation Αrtist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ' όλα νόστιμα.

Σήμερα η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στο χαλί. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου μας προτείνουν τρόπους για να δημιουργήσουμε ένα χαλί από σχοινί ιστιοπλοΐας αλλά και τρόπους για να μετατρέψουμε ένα χαλί από κοκοφοίνικα. Πώς μεταμορφώνεται ο χώρος μας βάση ενός τέτοιου χαλιού; Ακόμη, δημιουργούν στο πάτωμα χαλί από γκάφερ εμπνευσμένο από την tape art. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει αρνάκι με κρούστα μπαχαρικών και ρεβίθια στο φούρνο, εμπνευσμένος από τα μπαχάρια και τα αρώματα της Ανατολής.
Καλεσμένη της εκπομπής, η ιδιοκτήτρια γκαλερί χαλιών Μυρσίνη Κοντού, η οποία μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο του χαλιού. Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved