Νίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα από το κανάλι να μην συνεχιστεί το Νικ Ο Κλοκ. Δεν μπορούσα άλλο»
Media

Νίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα από το κανάλι να μην συνεχιστεί το Νικ Ο Κλοκ. Δεν μπορούσα άλλο»

Η αποτίμηση της φετινής χρονιάς, σε όλα τα επίπεδα, θεατρικά και τηλεοπτικά, βρίσκει τον Νίκο Μουτσινά ικανοποιημένο;

«Ναι, βέβαια! Θα ήμουν αχάριστος, αν έλεγα όχι. Προσπαθώ να μην είμαι! Με βρίσκει ικανοποιημένο και κουρασμένο. Αλλά, μια χαρά!» τόνισε στο Thesout.
- Στη τηλεόραση, αυτό το "δύο καρπούζια, στην ίδια μασχάλη", με το "Δέστε τους" και το "Νικ Ο κλοκ", δεν ήταν εξαιρετικά δύσκολο;*
«Φυσικά! Έπρεπε να το κάνω, για να το καταλάβω. Μπορεί, ακουστικά, να μη μου φαινόταν. Έλεγα, "εντάξει, είναι μια φορά την εβδομάδα το "Νικ ο Κλοκ", το "Δέστε τους" είναι καθημερινό και είναι μια εκπομπή που γνωρίζω. Το θέατρο, το ζόρι του είναι ουσιαστικά οι πρόβες. Μετά, πας στη παράσταση και παίζεις". Μου φαινόταν πιο απλό στο μυαλό μου. Αλλά, δεν ήταν καθόλου!»
- Θα ήθελες να συνεχιστεί, εν τέλει, το "Νικ Ο Κλοκ" φέτος;
«Όχι! Γι αυτό και ζήτησα από το κανάλι, να μην συνεχιστεί. Δεν γινόταν άλλο. Δεν μπορούσα άλλο.»
- Χύνεται πολύ μελάνι τις τελευταίες ημέρες και θέλω να το ξεκαθαρίσουμε, αν θέλεις, για του χρόνου. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, για του χρόνου. Σωστά;
«Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα. Η διάθεση είναι πολύ θετική, αλλά δεν έχει γίνει καμία κουβέντα ακόμα. Ούτε μου αρέσει να μιλάμε, επειδή, κάποιο δημοσίευμα, έγραψε ότι έγινε κουβέντα. Γενικά, δεν μου αρέσει να μπλέκω σε κάτι τέτοιο. Δεν δουλεύω με τις φήμες, τόσα χρόνια, για να βρω δουλειά. Οπότε, δεν μου αρέσει, αυτό που συμβαίνει, πάρα πολύ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved