Σήμερα στο «Έτσι απλά»
Media

Σήμερα στο «Έτσι απλά»

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές.

Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας... «Έτσι απλά».

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation Αrtist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ' όλα νόστιμα.

Την Κυριακή 27 Απριλίου, στις 14:15, η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στην Πρωτομαγιά. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου καλωσορίζουν τον Μάη δημιουργώντας ένα εναλλακτικό πρωτομαγιάτικο στεφάνι. Με λουλούδια διακοσμούν ένα φωτιστικό ενώ με τον καλεσμένο τους Αλέξανδρο Παγουλάτο, από τους Flower boys, επαναχρησιμοποιούν μεταλλικά κουτιά δημιουργώντας ευφάνταστα γλαστράκια. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου μας μαθαίνει όλα τα μυστικά του ριζότο και μας προτείνει ριζότο με άγρια χόρτα και καπνιστό χέλι. Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved