Το gossip-tv στην συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ του The Voice
Media

Το gossip-tv στην συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ του The Voice

Μια ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό, οι τέσσερις φιναλίστ του The Voice δίνουν σήμερα την συνέντευξη τύπου.

Κανονικά η συνέντευξη αυτή ήταν να γίνει μια από τις προηγούμενες μέρες, όμως προγραμματίστηκε για σήμερα μιας και η Αρετή Κοσμίδου είχε σχολείο και δεν μπορούσε να βρίσκεται στην Αθήνα. Σήμερα μάλιστα έφτασε από την Αλεξανδρούπολη για να παρευρεθεί στην συνέντευξη Τύπου και να μιλήσει για την μεγάλη βραδιά. Όλα σιγά σιγά είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η συζήτηση με τους δημοσιογράφους. Οι παίκτες έχουν φτάσει στον χώρο και παίρνουν θέση. Συνομιλούν μεταξύ τους, ενώ το άγχος τους για την μεγάλη βραδιά προς το παρόν είναι σε... χαμηλά επίπεδα.
Αυτό που ήταν ολοφάνερο στην συνέντευξη είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν πολύ χιούμορ, είναι μια παρέα και φροντίζουν ο ένας τον άλλο. Είναι όλοι χαμηλών τόνων και προσγειωμένοι.

Μαρία-Έλενα νομίζε πως θα υπήρχε άνθρωπος για να τους βάψει και ήρθε άβαφη, όμως δεν υπήρχε και έτσι πήγε πίσω για να ετοιμαστεί.

Λευτέρης Κιντάτος είναι... προστάτης των κοριτσιών, όπως έλεγε με χιούμορ και όποιος τις πειράξει θα έχει να κάνει μαζί του. Κοκκίνησε μάλιστα όταν η Αρετή είπε πως αν μπορούσε να δώσει μια ψήφο για νικητή θα την έδινε σε εκείνον. Ο Λευτέρης από την πλευρά του είπε πως αν μπορούσε να δώσει ψήφο νικητή θα την έδινε την Έμιλυ Χαραλάμπους.

-Η Αρετή θαυμάζει την Μαρία Έλενα και μόλις την είδε της είπε ότι είναι πολύ όμορφη.

-Όπως είπανε, αν γυρίζανε τον χρόνο πίσω, κανένας τους θα άλλαζε τον coach που επέλεξε αρχικά και θα κάνανε και πάλι την ίδια επιλογή.

-Οι δημοσιογράφοι κάνανε πλάκα στον Λευτέρη Κιντάτο και του λέγανε πως αν κερδίσει θα πρέπει να πάρει σπίτι του την καρέκλα του Ρέμου.

-Αυτός που "στριμώχτηκε" ποιο πολύ από τις ερωτήσεις ήταν ο Λευτέρης καθώς σήμερα κυκλοφόρησε συνέντευξή του στην οποία αποκάλυπτε τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τους γονείς του αλλά και άλλα πολλά στοιχεία για τον εαυτό του.

Μείνετε συντονισμένοι στο gossip-tv.gr καθώς ακολουθούν αναλυτικά όλες οι συνεντεύξεις των τεσσάρων φιναλίστ του The Voice.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved