Βαλς με 12 Θεούς: Η Μάγδα έχει τα αποτελέσματα από τα δαχτυλικά αποτυπώματα
Media

Βαλς με 12 Θεούς: Η Μάγδα έχει τα αποτελέσματα από τα δαχτυλικά αποτυπώματα

Σήμερα στη σειρά, Βαλς με δώδεκα θεούς, η Ναταλία καθησυχάζει την Ντόρα για την παράξενη συμπεριφορά του Αντρέα, ενώ την ίδια στιγμή η Βίκυ αποκαλύπτει στο Νίκο το ραντεβού που είχε με τη -νεκρή πια- ερωμένη του Θάνου.

Ο Νίκος, έξαλλος μαζί της, προσπαθεί να βρει τρόπο να την φυγαδεύσει, αφού η Μάγδα έχει στα χέρια της το σκουλαρίκι της Βίκυς, το οποίο την ενοχοποιεί.

Η Έλλη προσπαθεί να πείσει το Νικήτα ότι η πρόθεση της Ναταλίας δεν ήταν κακή αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να το πιστεύει. Ο Μάρκος κρύβει τελικά προσωρινά στο σπίτι του τη Βίκυ και εκεί της εξομολογείται τον έρωτα που έτρεφε και συνεχίζει να τρέφει, για εκείνη.

Ο Νικήτας μετά από μια τυχαία συνάντηση με το Δημήτρη, συνειδητοποιεί πως η Μαρίνα κάτι του κρύβει!
Κι ενώ ο Χρήστος έχει ήδη πάρει από μόνος του τη θέση του υποδιευθυντή στην εταιρεία και τα καταφέρνει μια χαρά, ο Νικήτας μπαίνει έξαλλος μέσα ψάχνοντας τη Μαρίνα! Ο Αντρέας ζητάει από τη Ναταλία να του δώσει κάποιες σημαντικές απαντήσεις.

Τι θα κάνει η Ναταλία; Μπροστά στη Μάγδα, η οποία έχει αποτελέσματα από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σκουλαρίκι της Βίκυς, στέκεται ο Μάρκος. Τι να θέλει άραγε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved