Με αγάπη: Η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τη μη κυβερνητική οργάνωση «Παραδείγματος Χάριν»
Media

Με αγάπη: Η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τη μη κυβερνητική οργάνωση «Παραδείγματος Χάριν»

Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τη μη κυβερνητική οργάνωση «Παραδείγματος Χάριν». Στόχος της οργάνωσης είναι να αλλάξει ποιοτικά την καθημερινότητα των κατοίκων στα αστικά κέντρα με μία πληθώρα έργων και παρεμβάσεων.


Την Τρίτη 3 Ιουνίου, γνωρίζουμε τη Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν». Η Στέγη φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 5 έως 19 ετών που προέρχονται από χαμηλά κοινωνικοοικονομικά στρώματα κι ένα ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον.
Την Τετάρτη 28 Μαΐου, ενημερωνόμαστε για τη Γραμμή ΜΕ ΑΓΑΠΗ που συνεχίζει τη λειτουργία της. Η Γραμμή ΜΕ ΑΓΑΠΗ ενισχύει οικονομικά 10 ακόμη Ιδρύματα και Σωματεία που κινδυνεύουν να κλείσουν.
Τη Θεραπευτική Ιππασία και τα οφέλη της παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού
Την Πέμπτη 5 Ιουνίου. Η Θεραπευτική Ιππασία δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και ενήλικες με νοητικές διαταραχές και κινητικά προβλήματα να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.
Τέλος, την Παρασκευή 30 Μαΐου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού που στοχεύει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών. Πραγματοποιεί την Πανελλήνια Δράση «Νοιάζομαι, εσύ;» μέσα από την οποία τα παιδιά του Οδηγισμού στηρίζουν παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved