Διπλή διάκριση για το rythmos.gr στα Digital Media Awards
Media

Διπλή διάκριση για το rythmos.gr στα Digital Media Awards

Ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο βραβείο στις κατηγορίες Best Reader Tool και Best Reader Interaction!


Μόνο επιτυχίες για το RYTHMOSFM.GR, που αυτή τη φορά κατάφερε να πετύχει όχι μία... αλλά δύο διακρίσεις στα Digital Media Awards! Η πρώτη διάκριση και το Χάλκινο Βραβείο ήρθε στην κατηγορία Best Reader Interaction (Community Management) και αφορά την καλύτερη διαχείριση ψηφιακής κοινότητας στο πλαίσιο των βέλτιστων πρακτικών ανάπτυξης και διαχείρισης περιεχομένου.
Το δεύτερο, Ασημένιο Βραβείο για το RYTHMOSFM.GR, ήταν στην κατηγορία Best Reader Tool και αφορά ξεχωριστές εφαρμογές που αποτελούν μέρος των λειτουργιών ενός Web ή Mobile Site περιεχομένου και στοχεύουν στην ενίσχυση του συνόλου των υπηρεσιών του προς τον επισκέπτη. Η δεύτερη διάκριση έγινε στο πλαίσιο ανάδειξης των βέλτιστων πρακτικών με σκοπό την ενίσχυση της εμπειρίας του χρήστη.
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να δουν και να ακούσουν live εκπομπές, να συμμετάσχουν σε συζητήσεις με τον παραγωγό αλλά και μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής chat, να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική και να πάρουν μέρος σε παιχνίδια. Επιπλέον, μπορούν να ενημερωθούν για τα μουσικά δρώμενα, να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη-τραγούδι και να δημιουργήσουν τη δική τους playlist.
Το RYTHMOSFM.GR δημιουργήθηκε από την Greek Geeks, η οποία ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σχεδίαση και την ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας (web design, web development).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved